Siste frist for tidlig priser er 2.april kl. 23.59

Vi gleder oss over stor interesse for Oase 2023, 11.-16.juli Fredrikstad , med flere påmeldinger enn tidligere på samme tidspunk.

Vi har alleredere solgt flere campingplasser for vogn /boil og telt enn vi hadde i hele fjor. Vi har early bird priser t.o.m søndag 2.april.

Vi har fått flere overnattings muligheter

Vi har fortsatt noen ledige plasser for overnating på camping. Dersom de siste plassene blir solgt, så vil vi opprette en venteliste og jobbe for å kunne lage en fjerde campingplass. Fra før er campingen på aktivitetsbyen og Kongsten treningsbane fulle, vi har noen ledige plasser på Gudeberg.

Nytt tilbud i år er egen skole for familier og voksne. Du kan leie et rom for 1-6 personer, til 2 000 kr tirsdag – søndag. Mulighet for å leie feltssenger, vi jobber også med et frokost tilbud på skolene i år. Vi har også fått rom med høyere standard på Victoria appartments (gamle Victoria hotell) som ligger få min gange fra fergen til Gamlebyen. Begge deler kan bestilles i påmeldingen. 

Det er også fortsatt mulig å sette seg på venteliste for å leie hus i nærheten. Vi har god tro på at vi får inn flere hus når det nærmer seg. Det gjøres også i påmeldingen. 

Les mer om overnatting her.

Vi benytter anledningen til å ønske alle Oase-venner en velsignet påske. Vi tenker på ordene som vi får etter å ha feiret nattverd og hva det sier oss om påskens budskap: ”Den korsfestede og oppstandene Jesus Kristus har nå gitt oss sitt hellige legeme og blod som han gav til soning for alle våre synder. Han styrke oss og holde oss opp i en sann tro til det evige liv. Fred være med dere!”

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev