fbpx

9-14.JULI

Fredrikstad - Kongstenhallen

Oase 2024

Velkommen

Det er med glede og forventning vi inviterer til Oase 2024 i Fredrikstad. Titusener av kristne har fått et fornyet trosliv på våre sommerstevner siden det første Oase i 1980.

Vi samles til en uke med Den Hellige Ånd i sentrum, hvor du kan «Bli fylt av Ånden» og oppleve et sommerstevne med deltakere fra hele landet, fra alle generasjoner og på tvers av menigheter.

Eivind Arnevåg

Daglig leder Oase

Mette Boye

Styreleder Oase

HOVEDSPONSORer

Vi gleder oss til å samles igjen..

På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna.  Kongstenhallen har vakre Gamlebyen og et utebad som nærmeste nabo.

For alle aldre

TenOase

13-19 år

Vi gleder oss masse til TenOase! Og vi gleder oss til å treffe deg. Ta gjerne med en venn.

BoJoKo

0-12 ÅR

Velkommen alle barn. Barna har eget opplegg, med samlinger og gruppeaktiviter.

Oase Tweens

Oase er et stevne for alle aldre og vi har i år også sterkere jobbet for at overgangen mellom aldersgrupper kan bli enklere. Et nytt blir Oase Tweens for 12-13 åringer.

Oase Ung voksen

Oase er et stevne for alle aldre og vi har i år også sterkere jobbet for at overgangen mellom aldersgrupper kan bli enklere. Et nytt tilbud blir Oase Ung Voksen.

FREDRIKSTAD

Som den største byen i Østfold og Nord-Europas best bevarte festningsby, byr Fredrikstad på en herlig miks av kultur, historie og skikkelig idyll. I koselige Fredrikstad kan du rusle langs brosteinsgatene i gamlebyen, besøke spennende museer og gi sansene et påfyll i et av de mange galleriene. Og ikke langt unna venter skjærgårdsdrømmen Hvaler, med hundrevis av store og små øyer.