Oase 2022

Oase 2022 - 12 - 17.juli - Fredrikstad
DAGER
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER

VELKOMMEN

Det er med glede og forventning vi kan ønske velkommen til Oase 2022, 12-16.juli i Fredrikstad. Titusener av kristne har fått et fornyet trosliv på våre sommerstevner siden det første Oase i 1980.

Vi samles til en uke med Den Hellige Ånd i sentrum. Hele vårt program for voksne, barn og tenåringer planlegges etter vår visjon som er » Bli fylt av Ånden».  Du får  oppleve et sommerstevne med deltakere fra hele landet, fra alle generasjoner og på tvers av menigheter.

Nå er det ikke lenge igjen, for første gang på tre år får vi endelig et helt normalt sommerstevne. Påmeldingene kommer inn fra hele landet og vi har lyst til å rope over fjellene,  kom du også. Vi håper at vi ser deg!

Mette Boye

Styreleder Oase

Eivind arnevåg

Daglig leder Oase

HOVEDSPONSOR

last ned app for oase 2022

Trykk på knappen for din telefon eller søk på Oase 2022. Tilgjengelig på App Store og Google Play. Husk og godkjenn at vi kan sende push varsler så du får viktig informasjon under stevnet. 

TenOase har egen app. Søk på TenOase. 

Les mer om

kONSERTER

BLI MEDARBEIDER

overnatting

PRISER

TENÅRINGER

BARNA

Siste nytt

Super – lørdag for barna

Lørdag 16.juli blir det super-lørdag for alle barna på Oase. Det er også mulig å delta på lørdagen om barna ikke deltar på resten av Oase.

Seminarer Oase 2022

Vi har spennende seminarer i år også. I tillegg har vi også noen nettverkssamlinger.  Presentasjon av hvert enkelt seminar og samling finner du her.

Bo i glamping telt ved Gamlebyen under Oase 2022

Nytt i år er at vi kan tilby glamping telt til våre deltakere. Allerede er ett felt solgt ut, men vi har nå åpnet et nytt felt på Gudeberg gressplen – som ligger rett ved Gamlebyen og fem min unna Kongstenhallen.

Vi gleder oss til å samles igjen..

På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna.  Kongstenhallen har vakre Gamlebyen og et utebad som nærmeste nabo.

barn og tenåringer

Tenoase

13-19 år

Vi gleder oss masse til TenOase 2022! Og vi gleder oss til å treffe deg. Ta gjerne med en venn.

BOJOKO

0-12 ÅR

Velkommen alle barn. Barna har eget opplegg, med samlinger og gruppeaktiviter.

Hvorfor delta på Oase?

Vi har spurt noen deltakere hvorfor de drar på Oase.  Flere kommer igjen år etter år, og noen har faktiskt deltatt på Oase hvert år siden starten i 1980. På Oase kommer vi sammen på tvers av menigheter og fra hele landet. Vi har program for voksne, tenåringer og barn. 

hovedsponsor

PARTNERE

Fredrikstad

Som den største byen i Østfold og Nord-Europas best bevarte festningsby, byr Fredrikstad på en herlig miks av kultur, historie og skikkelig idyll. I koselige Fredrikstad kan du rusle langs brosteinsgatene i gamlebyen, besøke spennende museer og gi sansene et påfyll i et av de mange galleriene. Og ikke langt unna venter skjærgårdsdrømmen Hvaler, med hundrevis av store og små øyer.