11-16.JULI

Fredrikstad - Kongstenhallen

Oase 2023

Velkommen

Det er med glede og forventning vi inviterer til Oase 2023 i Fredrikstad. Titusener av kristne har fått et fornyet trosliv på våre sommerstevner siden det første Oase i 1980.

Vi samles til en uke med Den Hellige Ånd i sentrum, hvor du kan «Bli fylt av Ånden» og oppleve et sommerstevne med deltakere fra hele landet, fra alle generasjoner og på tvers av menigheter.

Eivind Arnevåg

Daglig leder Oase

Mette Boye

Styreleder Oase

HOVEDSPONSOR

Talere VOKSNE

Richard Fothergill

Richard Fothergill er Founding Director av Filling Station network. De arrangerer månedlige «celebration-møter» på over 120 steder i England, ofte på mindre steder utenfor de store byene. Ut av dette har det kommet menigheter som har  vokst i dybde og antall. The Filling Station tilbyr møter med talere og lærere av høy kvalitet, med lovsang og forbønnstjeneste. Møtene kan sammenlignes litt med våre «Oase der du bor»-møter.

Richard er en mye brukt taler hos New Wine i England, som Oase har hatt samarbeid med i mange år.  Richard er opptatt av den profetiske gaven, helbredelser, og om Åndens utrustning hos den enkelte.

richard fothergill

Grunlegger Filling Station network

Eivind Arnevåg

Eivind Arnevåg er daglig leder i Oase. Mange vil kjenne Eivind Arnevåg som en dyktig målscorer for både Vålerenga og Lillestrøm i Eliteserien, eller KFUM – leder. Han reiser mye rundt i Norge for å forkynne og har startet bønnehus i Søndre Skøyen kapell hver mandag.

Han har vært en del av Oase i mange år og satt i lederskapet også på 1990-tallet. Han fikk Kongens fortjenestemedalje for sitt arbeid med KFUM-Kameratene, Oslo.

EIVIND ARNEVÅG

Daglig leder Oase

Thomas Neteland

Thomas kommer fra Sandnes og er gift med Karoline. Sammen har de gjort det til sin livsmisjon å gjøre Jesus berømt og tilgjengelig for en ny generasjon. Med entusiasme og overbevisning leverer Thomas alltid et ord av tro & oppmuntring til hørerne.

Thomas Neteland

FORKYNNER

EGIL ELLING ELLINGSTEN

Egil Elling Ellingsen er pastor i Imi-kirken. Han har gitt ut fire bøker, hvor den siste er Godhetseffekten. Han brenner for at kirken skal gjøre Guds godhet tilgjengelig for denne verden.

Egil elling elLingsen

Pastor iMI-KIRKEN

Kommer

Kommer

Kommer

Kommer

Kommer

lOVSANG Voksne

Anita Gjerlaug

Anita Gjerlaug ledet lovsang i 2019, og vi er veldig glade for at hun kommer tilbake i år. Anita  har vært sanger/artist i 20 år,m hun var blant annet med i Oslo Gospel Choir. Hun har vært en del av Oase i mange år.  Til daglig jobber hun i KRIK.

Hun og mannen Lars Christian, har startet menigheten IMI-kirken Kollektivet i Oslo.

Anita gjerlaug

FRA IMI-KIRKEN KOLLEKTIVET

Ole Martin Garnes Reigstad

Ole Martin Garnes Reigstad vokste opp med å være på Oase om sommeren, familien Reigstad hadde lovsangen på Oase i mange år. Han er nå er leder for Acta Lovsang og er en av de faste lovsangslederne i IMI-kirken i Stavanger. Ved siden tar han teologisk utdanning på VID – i ekspressfart.

Han har også jobbet som vikarlærer på barneskole, som miljøarbeider i hjemmetjenesten og hatt vikariat som leder for lovsangstjenesten i IMI-kirken.

Ole Martin Garnes Reigstad

Fra IMI-KIRKEN STAVANGER

Anette Mortensen

Anette Mortensen skal lede lovsang på flere møter med mannen Arild på tangenter og et band vi allerede er kjent med gjennom flere stevner. Hun har vært med i Harald Høidahls team i mange år og har også ledet lovsangen på noen gudstjenester. 

Hun og mannen har ledet lovsang i Råde Frikirke i mange år og har mange andre oppsetninger med seg i en etter hvert lang karriere. Hun er til daglig inspektør ved Olavsborg kristne grunnskole i Sarpsborg.

Anette er med i lederskapet Oase.

Anette Mortensen

Fra Råde Frikirke

KONSERTER

Konsert med Petra på Oase 2023

Det er med stor glede vi kan fortelle at den legendariske kristne gruppen Petra kommer fra USA til Oase 2023. Det blir konsert i Kongstenhallen fredag 14.juli kl. 21.30.

Lovsangskonsert for alle generasjoner

Vi gleder oss til lovsangskonsert torsdag 13.juli kl. 22, for alle generasjoner i Kongstenhallen. Konserten er gratis for Oase-deltakere hele stevnet, dagsbesøkende kan kjøpe billett.

PROGRAM VOKSNE

Registrering

Middag

Åpningsmøte

Formiddagsmøte

Lunch

Seminar 

Seminar

Middag

Kveldsmøte

Formiddagsmøte

Lunch

Seminar 

Seminar

Middag

Kveldsmøte

Lovsangskonsert

Formiddagsmøte

Lunch

Seminar 

Seminar

Nettverkstreff

Middag

Kveldsmøte

Konsert med Petra

Formiddagsmøte

Lunch

Middag

Kveldsmøte

Gudstjeneste

Vi gleder oss til å samles igjen..

På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna.  Kongstenhallen har vakre Gamlebyen og et utebad som nærmeste nabo.

For alle aldre

TenOase

13-19 år

Vi gleder oss masse til TenOase! Og vi gleder oss til å treffe deg. Ta gjerne med en venn.

BoJoKo

0-12 ÅR

Velkommen alle barn. Barna har eget opplegg, med samlinger og gruppeaktiviter.

Oase tweens

Oase er et stevne for alle aldre og vi har i år også sterkere jobbet for at overgangen mellom aldersgrupper kan bli enklere. Et nytt blir Oase Tweens for 12-13 åringer.

Oase ung voksen

Oase er et stevne for alle aldre og vi har i år også sterkere jobbet for at overgangen mellom aldersgrupper kan bli enklere. Et nytt tilbud blir Oase Ung Voksen.

FREDRIKSTAD

Som den største byen i Østfold og Nord-Europas best bevarte festningsby, byr Fredrikstad på en herlig miks av kultur, historie og skikkelig idyll. I koselige Fredrikstad kan du rusle langs brosteinsgatene i gamlebyen, besøke spennende museer og gi sansene et påfyll i et av de mange galleriene. Og ikke langt unna venter skjærgårdsdrømmen Hvaler, med hundrevis av store og små øyer.

tALL SHIPS RACES

Fredrikstad er vertsby for The Tall Ships Races og den vil starte lørdagen under Oase. The Tall Ships Races er verdens største skuteregatta og en av de største sportsbegivenheter i verden.