fbpx

Det er med glede og forventning vi inviterer til Oase 2021 i Fredrikstad. Stevnet arrangeres 13-18.juli i Kongstenhallen utenfor Gamlebyen.

 Titusener av kristne har fått et fornyet trosliv på sommerstevner siden det første Oase i 1980. De har fått møte en nådig Gud som gir utrustning og nådegaver. Og det skjer fortsatt: På sommerstevnet får mange en første bevisst erfaring med Den Hellige ånds gjerning i eget liv.  De får utrustning, nådegaver tennes, og tennes på ny og mennesker blir frelst. 

På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna.

Eivind Arnevåg

Daglig leder Oase

Takk til hovedsponsor som støtter Oase
OASE.horisontal.slogan.hvit

Det blir SommerOase i Fredrikstad i 2021!

Vi er fortsatt inne i en meget spesiell tid og koronaviruset preger oss også i 2021.

Selv om vi må være mest mulig hjemme akkurat nå, kan vi glede oss til å samles. Vi ønsker å ha noe håndfast å se frem imot. Derfor har Lederskapet bestemt at Oase samles i Fredrikstad i uke 28.

Korona vil nok sette preg også på sommeren og vi forventer ikke at det blir et vanlig sommerstevne, akkurat slik vi kjenner det. Vi vet enda ikke om vi kan være 200 eller 500 per lokale eller kanskje flere. Vi tar høyde for flere alternativer, så det blir et stevne for det antallet som det er forsvarlig å samle. Sannsynligvis leier vi andre lokaler i tillegg så vi kan være så mange som mulig innenfor trygge rammer. Barn og ungdom skal ha sitt program som vanlig rundt Kongstenhallen. Vi tror camping og utebad på Kongsten kan gå som normalt.

Vi planlegger for å åpne påmeldingen 1.mars som vanlig og håper du gleder deg med oss. Følg med for mer informasjon.

Talere

Mer informasjon kommer.

Tenåringer

Mer informasjon kommer.

Program

Mer informasjon kommer.

Barn

Mer informasjon kommer.

Praktisk info

Mer informasjon kommer.

Smittevern

Mer informasjon kommer.

Talere

Mer informasjon kommer.

Tenåringer

Mer informasjon kommer.

Praktisk info

Mer informasjon kommer.

Program

Mer informasjon kommer.

Barn

Mer informasjon kommer.

Smittevern

Mer informasjon kommer.

Siste nytt

Digitalt møte for Bønnehuset

Mandag 18.januar kl. 19, inviterer vi til digitalt Bønnehus. Det er ikke det samme som å møtes, men i disse tider er det en god nummer to.

Juleandakt fra Oase

Med denne juleandakten ønsker vi alle Oase-venner en riktig god jul. Englene og Ånden var veldige sentrale når Jesus ble født. Det er kanskje ikke så rart, siden så mye sto på spill.

Det blir sommerstevne i uke 28

Mens vi venter på en annerledes jul, håper vi det kan bli en mer normal sommer. Det er fortsatt usikkert hvordan situasjonen blir i sommer, men vi har bestemt å arrangere Oase 2021 i uke 28 i Fredrikstad.

Bønnehuset tar pause til over jul

På grunn av restriksjonene har Bønnehuset vært steng de siste ukene. Vi har hatt noe digitalt program, men tar nå juleferie. Vi håper at Bønnehuset kan åpne 11.januar.

Høstgave til Oase?

Mange trofaste givere holder liv i Oase. Vi skylder dere stor takknemlighet. Vi trenger at flere er med å gir – både som faste givere og som en spesiell gave nå i høst.