Oase 2022

endelig kan vi samles som før !
DAGER
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER

Velkommen

Det er med glede og forventning vi inviterer til Oase 2022, 12-16.juli i Fredrikstad. Titusener av kristne har fått et fornyet trosliv på våre sommerstevner siden det første Oase i 1980.

Vi samles til en uke med Den Hellige Ånd i sentrum, hvor du kan «Bli fylt av Ånden» og oppleve et sommerstevne med deltakere fra hele landet, fra alle generasjoner og på tvers av menigheter.

Vi er glade for at det nå ser ut som vi får et normalt sommerstevne etter to år som har vært uvanlige for oss alle. Merk at vi avslutter stevne lørdag kveld etter kveldsmøte ca kl.22. Vi legger fortløpende ut informasjon om stevnet på denne siden. 

Mette Boye

Styreleder Oase

Eivind arnevåg

Daglig leder Oase

HOVEDSPONSOR

Les mer om

kONSERTER

BLI MEDARBEIDER

overnatting

PRISER

TENÅRINGER

BARNA

Siste nytt

Bo i glamping ved Gamlebyen

Nytt i år er at vi kan tilby glamping telt til våre deltakere. Allerede er ett felt solgt ut, men vi har nå åpnet et nytt felt på Gudeberg gressplen – som ligger rett ved Gamlebyen og fem min unna Kongstenhallen.

Konsert med Samuel Ljungblahd og Lisa Børud

Velkommen til gospel og lovsangskonsert i Kongstenhallen! Samuel Ljungblahd får med seg Lisa Børud og LIN D til en konsetopplevelse du sent vil glemme. Gospel og lovsang i skjønn forening.

Vi gleder oss til å samles igjen..

På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna.  Kongstenhallen har vakre Gamlebyen og et utebad som nærmeste nabo.

barn og tenåringer

Tenoase

13-19 år

Vi gleder oss masse til TenOase 2022! Og vi gleder oss til å treffe deg. Ta gjerne med en venn.

BOJOKO

0-12 ÅR

Velkommen alle barn. Barna har eget opplegg, med samlinger og gruppeaktiviter.

Hvorfor delta på Oase?

Vi har spurt noen deltakere hvorfor de drar på Oase.  Flere kommer igjen år etter år, og noen har faktiskt deltatt på Oase hvert år siden starten i 1980. På Oase kommer vi sammen på tvers av menigheter og fra hele landet. Vi har program for voksne, tenåringer og barn. 

hovedsponsor

PARTNERE

Fredrikstad

Som den største byen i Østfold og Nord-Europas best bevarte festningsby, byr Fredrikstad på en herlig miks av kultur, historie og skikkelig idyll. I koselige Fredrikstad kan du rusle langs brosteinsgatene i gamlebyen, besøke spennende museer og gi sansene et påfyll i et av de mange galleriene. Og ikke langt unna venter skjærgårdsdrømmen Hvaler, med hundrevis av store og små øyer.

SPØRSMÅL?