PROGRAM OASE

DAGER
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER

Oase 2022 - 12-16.juli

fREDRIKSTAD
KONGSTENHALLEN

VELKOMMEN

Det er med glede og forventning vi kan ønske velkommen til Oase 2022, 12-16.juli i Fredrikstad. Titusener av kristne har fått et fornyet trosliv på våre sommerstevner siden det første Oase i 1980.

Vi samles til en uke med Den Hellige Ånd i sentrum. Hele vårt program for voksne, barn og tenåringer planlegges etter vår visjon som er » Bli fylt av Ånden».  Du får  oppleve et sommerstevne med deltakere fra hele landet, fra alle generasjoner og på tvers av menigheter.

Nå er det ikke lenge igjen, for første gang på tre år får vi endelig et helt normalt sommerstevne. Påmeldingene kommer inn fra hele landet og vi har lyst til å rope over fjellene,  kom du også. Vi håper at vi ser deg!

Mette Boye

Styreleder Oase

Eivind arnevåg

Daglig leder Oase

HOVEDSPONSOR

PROGRAM VOKSNE

Registrering

Middag

Åpningsmøte

Formiddagsmøte

Lunch

Seminar

Seminar: Åndelige foreldre 

Middag

Kveldsmøte

Nattkino – Førpremiere 

Formiddagsmøte

Lunch

Seminar for ledere

Bønnehus til velsignelse 

Middag

Kveldsmøte

Lovsangskonsert med David Andrè Østby og TenOase lovsangsteam

Formiddagsmøte

Lunch

Seminar

Nettverkstreff for kvinner

Seminar for menn: Er Den Hellige Ånd mest  for damer?

Nettverkssamling Hauge Business Network

Middag

Kveldsmøte

Konsert med Samuel Ljungblahd og Lisa Børud

Formiddagsmøte

Lunch

Felles møte for alle generasjoner

Middag

Avslutningsmøte 

Talere VOKSNE

Richard Fothergill

Richard Fothergill er Founding Director av Filling Station network. De arrangerer månedlige «celebration-møter» på over 120 steder i England, ofte på mindre steder utenfor de store byene. Ut av dette har det kommet menigheter som har  vokst i dybde og antall. The Filling Station tilbyr møter med talere og lærere av høy kvalitet, med lovsang og forbønnstjeneste. Møtene kan sammenlignes litt med våre «Oase der du bor»-møter.

Richard er en mye brukt taler hos New Wine i England, som Oase har hatt samarbeid med i mange år.  Richard er opptatt av den profetiske gaven, helbredelser, og om Åndens utrustning hos den enkelte.

richard fothergill

Grunlegger Filling Station network

Sebastian Stakset

Sebastian har en sterk og underfull livshistorie. Fra tidligere er Sebastian Stakset mest kjent i Sverige som gansterrapper og frontfigur i hiphopgruppen Kartellen.

Han promoterte da en destruktiv og kriminell livsstil, og han oppnådde stor suksess og ikon-status i mange miljøer. Men til tross for suksessen så opplevde han at han var fanget i et dypt og fortærende mørke, og at hat, selvforakt og misbruk drev ham stadig framover mot ødeleggelse og død.

Etter flere gripende møter med Guds kjærlighet ble han i 2016 radikalt omvendt. I dag står han i en mektig tjeneste for Gud. Sebestian skal tale fredag kveld på Oase. 

SEBASTIAN STAKSET

FORKYNNER

Mette Ellinor Boye

Mette Boye er en engasjert og Jesussentrert dame som ønsker å gi videre det hun har erfart med Gud. Hun er opptatt av å regne med Gud i alt vi står i – alltid! Mette har vært med i Oase-bevegelsen lenge og ble ifjor ny styreleder i Oase.

Hun er bosatt på Jørpeland. Hun er opptatt av at folk finner sin plass hos Gud og i tjeneste – og fyller den. Mette har også sitt eget firma og blir mye brukt som forkynner og veileder rundt i Norge.

Mette Boye

Styreleder Oase

Eivind Arnevåg

Eivind Arnevåg er daglig leder i Oase. Mange vil kjenne Eivind Arnevåg som en dyktig målscorer for både Vålerenga og Lillestrøm i Eliteserien, eller KFUM – leder. Han reiser mye rundt i Norge for å forkynne og har startet bønnehus i Søndre Skøyen kapell hver mandag.

Han har vært en del av Oase i mange år og satt i lederskapet også på 1990-tallet. Han fikk Kongens fortjenestemedalje for sitt arbeid med KFUM-Kameratene, Oslo.

EIVIND ARNEVÅG

Daglig leder Oase

Thomas Neteland

Thomas kommer fra Sandnes og er gift med Karoline. Sammen har de gjort det til sin livsmisjon å gjøre Jesus berømt og tilgjengelig for en ny generasjon. Med entusiasme og overbevisning leverer Thomas alltid et ord av tro & oppmuntring til hørerne.

Thomas Neteland

FORKYNNER

Viggo Klausen

Viggo har i mange år reist rundt og inspirert mange menigheter til å ta barn på alvor. Måten han møter barn på er magisk. Han får med seg både barn, ungdommer og foreldre i et unikt samspill med glimt i øyet. Viggo elsker kreativ forkynnelse og bruker et bredt spekter av måter å kommunisere på med mange morsomme vinklinger. 

Viggo Klausen

Barne- og familieevangelist

Richard Fothergill

Elin er grunnlegger og leder av Kvinner i Nettverk. Hun har vært med i Oase-bevegelsen lenge og ble i vår valgt inn lederskapet i Oase. 

Hun har tidligere vært ansatt i Ungdom i Oppdrag. Elin brenner for å se at ulike generasjoner står sammen og har de siste 2 årene  vært engasjert ved  Disippel trenings skolen (DTS) i Ungdom i Oppdrag Kristiansand. Hun har i flere år vært pastor  i Kristiansand Misjonskirke Salem. Hun er gift og har to jenter. Elin brenner for at Guds folk skal være grunnfestet i evangeliet om korset, fylt av Den Hellige Ånd og utsendt i kjærlighet og verdighet til alle vi møter. 

Elin Fagerbakke

kVINNER I NETTVERK / lEDERSKAPET OASE

Trond Løberg

Trond Løberg har vært med i Oase i mange, mange år – blant annet som leder i lederskapet. Nå er han nestleder og er en viktig kontinuitetsbærer i Oase.

Han brenner for at Den Hellige Ånd skal gjøre Jesus levende for mennesker, utruste dem til tjeneste og inspirere dem til å være med og bygge levende menigheter.  

Han har også vært engasjert i Oases arbeid i India. Trond Løberg er Sogneprest i Mortensrud kirke og har tidligere vært prest i Storsalen.

Trond Løberg

Nestleder Oase

Inga-Birgithe Sætre Knutsen

Inga-Birgithe Sætre Knutsen er med i Lederskapet i Oase.  Hun er lidenskapelig opptatt av at mennesker skal vokse i relasjon og nærhet til den Hellige Ånd, og at Gud skal vekke opp sitt folk – til omvendelse og tilbake på kne. 

Til vanlig jobber Inga på Bildøy Bibelskole, er gift med Per Kristian som hun også har 3 barn sammen med.  De bor på Sotra utenfor Bergen.

Inga-Birgithe Knutsen

Lederskapet Oase

lOVSANG Voksne

Anita Gjerlaug

Anita Gjerlaug ledet lovsang i 2019, og vi er veldig glade for at hun kommer tilbake i år. Anita  har vært sanger/artist i 20 år,m hun var blant annet med i Oslo Gospel Choir. Hun har vært en del av Oase i mange år.  Til daglig jobber hun i KRIK.

Hun og mannen Lars Christian, har startet menigheten IMI-kirken Kollektivet i Oslo.

Anita gjerlaug

FRA IMI-KIRKEN KOLLEKTIVET

Ole Martin Garnes Reigstad

Ole Martin Garnes Reigstad vokste opp med å være på Oase om sommeren, familien Reigstad hadde lovsangen på Oase i mange år. Han er nå er leder for Acta Lovsang og er en av de faste lovsangslederne i IMI-kirken i Stavanger. Ved siden tar han teologisk utdanning på VID – i ekspressfart.

Han har også jobbet som vikarlærer på barneskole, som miljøarbeider i hjemmetjenesten og hatt vikariat som leder for lovsangstjenesten i IMI-kirken.

Ole Martin Garnes Reigstad

Fra IMI-KIRKEN STAVANGER

Anette Mortensen

Anette Mortensen skal lede lovsang på flere møter med mannen Arild på tangenter og et band vi allerede er kjent med gjennom flere stevner. Hun har vært med i Harald Høidahls team i mange år og har også ledet lovsangen på noen gudstjenester. 

Hun og mannen har ledet lovsang i Råde Frikirke i mange år og har mange andre oppsetninger med seg i en etter hvert lang karriere. Hun er til daglig inspektør ved Olavsborg kristne grunnskole i Sarpsborg.

Anette er med i lederskapet Oase.

Anette Mortensen

Fra Råde Frikirke

Seminarer Oase 2022

Vi har spennende seminarer i år også. I tillegg har vi også noen nettverkssamlinger.  Presentasjon av hvert enkelt seminar og samling finner du her.

nå kan du bestille helgepass, dagspass og enkeltmøter med overnatting og mat

KONSERTER OG KINO

Gospel og Lovsangskonsert med Samuel Ljungblahd og Lisa Børud

Velkommen til konsert i Kongstenhallen, fredag 15.juli! Samuel Ljungblahd får med seg Lisa Børud og Lin d til en konsert du sent vil glemme. Gospel og lovsang i skjønn forening.

Lovsangskonsert med David Andrè Østby og TenOase lovsangsteam

Vi er glade for å kunne fortelle at det det blir lovsangskonsert for alle generasjoner med David Andrè Østby og lovsangsteamet på TenOase. Torsdag kl. 21.30 i Kongstenhallen.

Førpremerie: Dokumentarfilm om Hans Nielsen Hauge

På Oase 2022 får vi førpremie på den nye dokiumentaren "Hans Nielsen Hauge - mannen som vekket Norge" For første gang på 60 år har vi ny film om Norges kanskje mest innflytelsesrike mann.

barn og tenåringer

Tenoase

13-19 år

Vi gleder oss masse til TenOase 2022! Og vi gleder oss til å treffe deg. Ta gjerne med en venn.

BOJOKO

0-12 ÅR

Velkommen alle barn. Barna har eget opplegg, med samlinger og gruppeaktiviter.

Fredrikstad

Som den største byen i Østfold og Nord-Europas best bevarte festningsby, byr Fredrikstad på en herlig miks av kultur, historie og skikkelig idyll. I koselige Fredrikstad kan du rusle langs brosteinsgatene i gamlebyen, besøke spennende museer og gi sansene et påfyll i et av de mange galleriene. Og ikke langt unna venter skjærgårdsdrømmen Hvaler, med hundrevis av store og små øyer.

Les mer om

kONSERTER

BLI MEDARBEIDER

overnatting

PRISER

TENÅRINGER

BARNA