Talere lovsang

Talere VOKSNE

Richard Fothergill

Richard Fothergill er Founding Director av Filling Station network. De arrangerer månedlige «celebration-møter» på over 120 steder i England, ofte på mindre steder utenfor de store byene. Ut av dette har det kommet menigheter som har  vokst i dybde og antall. The Filling Station tilbyr møter med talere og lærere av høy kvalitet, med lovsang og forbønnstjeneste. Møtene kan sammenlignes litt med våre «Oase der du bor»-møter.

Richard er en mye brukt taler hos New Wine i England, som Oase har hatt samarbeid med i mange år.  Richard er opptatt av den profetiske gaven, helbredelser, og om Åndens utrustning hos den enkelte.

richard fothergill

Grunlegger Filling Station network

Sebastian Stakset

Sebastian har en sterk og underfull livshistorie. Fra tidligere er Sebastian Stakset mest kjent i Sverige som gansterrapper og frontfigur i hiphopgruppen Kartellen.

Han promoterte da en destruktiv og kriminell livsstil, og han oppnådde stor suksess og ikon-status i mange miljøer. Men til tross for suksessen så opplevde han at han var fanget i et dypt og fortærende mørke, og at hat, selvforakt og misbruk drev ham stadig framover mot ødeleggelse og død.

Etter flere gripende møter med Guds kjærlighet ble han i 2016 radikalt omvendt. I dag står han i en mektig tjeneste for Gud. Sebestian skal tale fredag kveld på Oase. 

SEBASTIAN STAKSET

FORKYNNER

Mette Ellinor Boye

Mette Boye er en engasjert og Jesussentrert dame som ønsker å gi videre det hun har erfart med Gud. Hun er opptatt av å regne med Gud i alt vi står i – alltid! Mette har vært med i Oase-bevegelsen lenge og ble ifjor ny styreleder i Oase.

Hun er bosatt på Jørpeland. Hun er opptatt av at folk finner sin plass hos Gud og i tjeneste – og fyller den. Mette har også sitt eget firma og blir mye brukt som forkynner og veileder rundt i Norge.

Mette Boye

Styreleder Oase

Eivind Arnevåg

Eivind Arnevåg er daglig leder i Oase. Mange vil kjenne Eivind Arnevåg som en dyktig målscorer for både Vålerenga og Lillestrøm i Eliteserien, eller KFUM – leder. Han reiser mye rundt i Norge for å forkynne og har startet bønnehus i Søndre Skøyen kapell hver mandag.

Han har vært en del av Oase i mange år og satt i lederskapet også på 1990-tallet. Han fikk Kongens fortjenestemedalje for sitt arbeid med KFUM-Kameratene, Oslo.

EIVIND ARNEVÅG

Daglig leder Oase

Thomas Neteland

Thomas kommer fra Sandnes og er gift med Karoline. Sammen har de gjort det til sin livsmisjon å gjøre Jesus berømt og tilgjengelig for en ny generasjon. Med entusiasme og overbevisning leverer Thomas alltid et ord av tro & oppmuntring til hørerne.

Thomas Neteland

FORKYNNER

Viggo Klausen

Viggo har i mange år reist rundt og inspirert mange menigheter til å ta barn på alvor. Måten han møter barn på er magisk. Han får med seg både barn, ungdommer og foreldre i et unikt samspill med glimt i øyet. Viggo elsker kreativ forkynnelse og bruker et bredt spekter av måter å kommunisere på med mange morsomme vinklinger. 

Viggo Klausen

Barne- og familieevangelist

Richard Fothergill

Elin er grunnlegger og leder av Kvinner i Nettverk. Hun har vært med i Oase-bevegelsen lenge og ble i vår valgt inn lederskapet i Oase. 

Hun har tidligere vært ansatt i Ungdom i Oppdrag. Elin brenner for å se at ulike generasjoner står sammen og har de siste 2 årene  vært engasjert ved  Disippel trenings skolen (DTS) i Ungdom i Oppdrag Kristiansand. Hun har i flere år vært pastor  i Kristiansand Misjonskirke Salem. Hun er gift og har to jenter. Elin brenner for at Guds folk skal være grunnfestet i evangeliet om korset, fylt av Den Hellige Ånd og utsendt i kjærlighet og verdighet til alle vi møter. 

Elin Fagerbakke

kVINNER I NETTVERK / lEDERSKAPET OASE

Trond Løberg

Trond Løberg har vært med i Oase i mange, mange år – blant annet som leder i lederskapet. Nå er han nestleder og er en viktig kontinuitetsbærer i Oase.

Han brenner for at Den Hellige Ånd skal gjøre Jesus levende for mennesker, utruste dem til tjeneste og inspirere dem til å være med og bygge levende menigheter.  

Han har også vært engasjert i Oases arbeid i India. Trond Løberg er Sogneprest i Mortensrud kirke og har tidligere vært prest i Storsalen.

Trond Løberg

Nestleder Oase

Inga-Birgithe Sætre Knutsen

Inga-Birgithe Sætre Knutsen er med i Lederskapet i Oase.  Hun er lidenskapelig opptatt av at mennesker skal vokse i relasjon og nærhet til den Hellige Ånd, og at Gud skal vekke opp sitt folk – til omvendelse og tilbake på kne. 

Til vanlig jobber Inga på Bildøy Bibelskole, er gift med Per Kristian som hun også har 3 barn sammen med.  De bor på Sotra utenfor Bergen.

Inga-Birgithe Knutsen

Lederskapet Oase

lOVSANG Voksne

Anita Gjerlaug

Anita Gjerlaug ledet lovsang i 2019, og vi er veldig glade for at hun kommer tilbake i år. Anita  har vært sanger/artist i 20 år,m hun var blant annet med i Oslo Gospel Choir. Hun har vært en del av Oase i mange år.  Til daglig jobber hun i KRIK.

Hun og mannen Lars Christian, har startet menigheten IMI-kirken Kollektivet i Oslo.

Anita gjerlaug

FRA IMI-KIRKEN KOLLEKTIVET

Ole Martin Garnes Reigstad

Ole Martin Garnes Reigstad vokste opp med å være på Oase om sommeren, familien Reigstad hadde lovsangen på Oase i mange år. Han er nå er leder for Acta Lovsang og er en av de faste lovsangslederne i IMI-kirken i Stavanger. Ved siden tar han teologisk utdanning på VID – i ekspressfart.

Han har også jobbet som vikarlærer på barneskole, som miljøarbeider i hjemmetjenesten og hatt vikariat som leder for lovsangstjenesten i IMI-kirken.

Ole Martin Garnes Reigstad

Fra IMI-KIRKEN STAVANGER

Anette Mortensen

Anette Mortensen skal lede lovsang på flere møter med mannen Arild på tangenter og et band vi allerede er kjent med gjennom flere stevner. Hun har vært med i Harald Høidahls team i mange år og har også ledet lovsangen på noen gudstjenester. 

Hun og mannen har ledet lovsang i Råde Frikirke i mange år og har mange andre oppsetninger med seg i en etter hvert lang karriere. Hun er til daglig inspektør ved Olavsborg kristne grunnskole i Sarpsborg.

Anette er med i lederskapet Oase.

Anette Mortensen

Fra Råde Frikirke

KONSERTER OG KINO

Gospel og Lovsangskonsert med Samuel Ljungblahd og Lisa Børud

Velkommen til konsert i Kongstenhallen, fredag 15.juli! Samuel Ljungblahd får med seg Lisa Børud og Lin d til en konsert du sent vil glemme. Gospel og lovsang i skjønn forening.

Lovsangskonsert med David Andrè Østby og TenOase lovsangsteam

Vi er glade for å kunne fortelle at det det blir lovsangskonsert for alle generasjoner med David Andrè Østby og lovsangsteamet på TenOase. Torsdag kl. 21.30 i Kongstenhallen.

Førpremerie: Dokumentarfilm om Hans Nielsen Hauge

På Oase 2022 får vi førpremie på den nye dokiumentaren "Hans Nielsen Hauge - mannen som vekket Norge" For første gang på 60 år har vi ny film om Norges kanskje mest innflytelsesrike mann.

Talere Tenoase

Kommer

Vi er så heldige som har med oss Thomas Neteland på laget i år også🔥Et fyverkeri av en pastor som formidler evangeliet forståelig og levende, med entusiasme og en god dose humor!!! Han inspirerer og utfordrer. VI GLEDER OSS🎉🎉

Thomas Neteland

Forkynner

Kommer

 Siri Iversen; pastor i Flekkerøy misjonskirke! Siri formidler evangeliet på en levende og engasjerende måte, til oppmuntring og utrustning🔥 Vi gleder oss til å høre hva Gud har lagt på hjertet til Siri!

Siri Iversen

Pastor Flekkerøy misjonskirke

Daniel Saebjornsen

Vi er SÅ hyped for å kunne si at selveste Passion Åsane Daniel Saebjornsen kommer tilbake til TenOase i år🔥🔥 Han jobber til daglig som pastor i @passionaasane , og som leder av Preach! i Tro&Medier. Daniels drøm er å lede en ungdomsgenerasjon inn i lidenskapelig tro og overgivelse til Jesus, kirken og oppdraget!

Daniel deler frimodig og inspirerende om hva Gud kaller oss til og hvordan dette kan se ut i våre liv!! Vi gleder oss til å høre hva Gud har lagt på hjertet hans, og vi vet at det kommer til å være til oppmuntring og utrustning for deg

Daniel Saebjornsen

Pastor Passion Åsane

Daniel Saebjornsen

Vi er så heldige å ha med oss Mette Boyte fra lederskapet i Oase!!🔥 Hun er ei engasjert og frimodig dame som inspirerer med sin visdom og hjerte for Jesus🥳 Vi gleder oss til å høre hva Gud har lagt på hjertet hennes, og vi vet at det kommer til å være til oppmuntring og utrustning for deg🙏🏼

mette boye

Styheleder oase

Kommer

Neste taler ut er selveste sjefen i Tenoase, Johannes Giske Minge🥳 Til vanlig studerer han Teologi og ledelse på HLT, og er gift med Ingrid. Dette er en engasjert type som inspirer med sin kunnskap og hjerte for Jesus🔥 I sommer skal han tale om «Meningen med livet»! Vi gleder oss til å høre hva Gud har lagt på hjertet til Johannes!

Johannes Giske Minge

LEDER TENOIASE

Vetle Jarandsen

Vetle jARANDSEN

lOVSANG TENOIASE

Talere barna

Føbe elise edvardsen

Føbe er pastor i Filadelfia kirken i Sarpsborg, er gift og har 4 barn. Føbe har gitt flere utgivelser gjennom 20 år. Føbe har en sterk tjeneste med å å fram det gode budskapet gjennom sin musikk, og sin oppriktige formidlingsevne til å nå barna.

Føbe Edvardsen

LOVSANG JUNIOROASE 8-12 ÅR

Hanna T. Bylund Severinsen

Hanna har bakgrunn fra Ungdom med Oppdrag og har jobbet som barnepastor i Søgne misjonskirke i flere år. For tiden studerer hun samtidsteater på Universitetet i Agder og er kreativ leder for Barnefestivalen som avholdes hvert år i Søgne. Hun har tre barn og er gift med Bjørn Severinsen.

Hanna severinsen

TALER JUNIOROASE 8-12 ÅR

Anette Stokke er en sprudlende dame med mange jern i ilden.  Hun er utdannet lærer, til daglig jobber tjener hun i Tønsberg Frikirke og taler rundt om i Norge på ulike konferanser eventer og festivaler. Sammen med sin mann Kristoffer har de fire gutter og bor på Nøtterøy i Vestfold.

Hun er lidenskapelig opptatt av å se mer av Guds rike forløst i vår land og for å gi Jesus videre til neste generasjon.  Hun elsker Jesus og er lidenskapelig opptatt av å se mennesker få en berøring av Gud og Hans betingelsesløse kjærlighet. En kjærlighet som frigjør, setter i stand og helbreder.

Anette Stokke

TALER JUNIOROASE 8-12 ÅR

Familien Høivik

Familien Høivik er en sangglad familie på 5, som har ledet lovsangen på BarneOase de siste 7 årene.   Familien har opptrådt og holdt konserter, og far, Sven Olav, skriver mye av musikken.   De var også aktive med barnegospelgruppa “GiveMe5″ som turnerte på sør-vestlandet og ga ut cd.  Nå flytter barna etterhvert ut, og aktiviteten er ikke så stor lenger, men BarneOase er noe familien gleder seg til hvert år, og ikke vil gå glipp av! 

Familien Høivik

LOVSANG BARNEOASE 4-7 ÅR

Kristine Omdal

Kristine er utdannet lærer, og jobber som barnepastor i Justnes misjonskirke og lærer på Oasen skole i Kristiansand.

Hun renner for at barn og unge ikke bare skal få høre om Jesus ,men også få oppleve han og lære han å kjenne.

Kristine er gift med Johnny Omdal og har to barn. Hun har  tidligere  vært barnepastor i Credokirken.

kRISTINE OMDAL

TALER BARNEOASE 4-7 ÅR

Veronica Tofting

Veronica Tofting har drevet med litt forskjellig barnearbeid, alt fra kor til søndagsskole. Veronica og “Josefine” var med å lage søndagsskole opplegget “Helt konge” for noen år siden, og det ble en serie med videoer til det. “Josefine” har fulgt henne siden da. Veronica og “Josefine” syntes det er veldig gøy og et privilegium å få formidle litt om Jesus til de aller minste på KnøtteOase i år! Hun bor på øya Sotra utenfor Bergen med mannen Rune og to barn. De er aktive i Tremorkirken på Sotra, og har reist på Oase med en gjeng fra Sotra i mange år nå.

VERONICA TOFTING

KNØTTEOASE 0-3 ÅR

SUPER lØRDAG

Viggo Klausen

Viggo har i mange år reist rundt og inspirert mange menigheter til å ta barn på alvor. Måten han møter barn på er magisk. Han får med seg både barn, ungdommer og foreldre i et unikt samspill med glimt i øyet. Viggo elsker kreativ forkynnelse og bruker et bredt spekter av måter å kommunisere på med mange morsomme vinklinger. 

Viggo Klausen

TALER

Ruben Gazki

Trylleshow
Skumparty

Skumparty

Les mer om

kONSERTER

BLI MEDARBEIDER

overnatting

PRISER

TENÅRINGER

BARNA