Vi har fått ledige plasser på camping, også andre muligheter ledig

Vi gleder oss over stor interesse for årets stevne og flere påmeldinger enn før på samme tidspunkt. Vi har fått noen flere muligheter for overnatting i Fredrikstad under Oase 2023.

Ledig plass på Camping/bobil/telt
Vi har fått ledige plasser på camping! Vi har fått et nytt området som vi har laget en camping for de som kommer uten barn.

Vi har nå ledig for vogn/bobil/telt på disse områdene:

  • Gudeberg camping – beregnet for familier
  • Bak spar butikken i Storms gate – beregnet for voksne som reiser uten barn eller med voksne barn

Begge campinger ligger 5-7 min i gangavstand fra hallen. Bestilling av plass skjer i påmeldingen.  

Pris: 2300 kr per campingvogn, 850 for telt under 5 meter og 1000 kr for telt over 5 meter. Prisen er per enhet tirsdag – søndag. 

DAGER
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER
Påmeldingen har startet!
Vi gleder oss til å samles igjen!

OASE 2023
11-16.JULI

FREDRIKSTAD
KONGSTENHALLEN

Hus og rom i nærheten
Vi har fått noen ledige hus i nærheten. Dere kan bestille 1 eller 2 rom eller et helt hus. Husene er innenfor 10 – 15 min gangavstand.  Bestilles i påmeldingen

Skoleovernatting for voksne/familier
I år tilbyr vi rom på skole for voksne og familier. Det blir en skole som ligger 5-7 min unna i gangavstand, den heter Fredrikstad internasjonale skole, Nabbetorpveien 32. Der kan du kjøpe rom for familier og dersom du kommer som par eller alene. Prisen er 2500 kr per rom, du kan være være fra 1 – 6 personer. Vi har også en egen skole for tenåringer. Tenåringene bor på Gudeberg skole, som ligger 3 min fra den internasjonale skolen. 

Haugetun / Stenbekk – fortsatt ledige rom

Haugetun har solgt 40 av 60 rom, så det begynner å haste om man vil ha plass der. Det er 20 rom uten dusj / wc som er ledig. Kontakt Haugetun direkte for leie av rom, gjerne på mail eller telefon.

Stenbekk har også noen ledige rom igjen. Merk at de også har rom for familier. De har også ledig enkelt / dobbeltrom. Du bestiller rom her

Hotell – ny avtale med Victoria appartments
Vi har fått en ny avtale med Victoria appartments. Den ligger 5 minutter fra fergen som tar deg til Gamlebyen. Prisen er: Enkeltrom tirsdag – søndag: 1450 kr per natt. Dobbeltrom tirsdag – søndag: 1800 kr per natt.  Frokost 200 kr per person kommer i tillegg, men man har kjøleskap så man kan lage det selv. Man kan også bo der kortere eller lenger, minum opphold er tre dager. Bestilling gjøres i påmeldingen. Er du påmeldt kontakt oss på oase@oase.no for å legge det til i påmeldingen.

Victoria appartments, Turngaten 3, Fredrikstad

Scandic Fredrikstad har noen ledige rom tirsdag – lørdag.

 Quality Fredrikstad har også noen ledige rom, men der har det blitt veldig dyrt nå. 

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev