Status overnatting Oase 2024

Vi gleder oss over stor interesse for Oase 2024. 9 - 14.juli i Fredrikstad. Vi har flere påmeldte enn samme tid i fjor. Men vi har fortsatt ledige plasser og her følger en oversikt over hva som er ledig.

Vi har allerede solgt rekordmange plasser til campingvogner / bobil (over 200 på områdene rundt) og i tillegg mange telt. Vi har aldri leid flere hus i nærheten, nærmere 50 stk som fylles med over 300 deltakere og medarbeidere. Vi er også i ferd med å fylle 3 skoler i nærheten, hvor man kan sove i klasserom.

Camping (gangavstand)
Vi har solgt nærmere 300 campingenheter, med over 200 plasser bare på vogn/bobil. Vi har per 18.05 ledig plass for 10 campingvogner/bobil og ca 20 teltplasser igjen. Bestilling av plass gjøres i påmeldingen. Det er ledig plass på Gudeberg og Stormsgate camping – se kart og informasjon her.

Skoleovernatting (gangavstand)
Over 200 personer skal alt bo på skolene vi leier. Vi har ca 20 ledige plasser på skolen for tenåringer (Gudeberg skole) til 800 kr per person og ca 5 ledige familierom igjen på skolen for familier som koster 2000 kr per rom (Fris skole). I tillegg har vi egen skole for medarbeidere på Cicignon skole. På skolene må man ta med liggerunderlag og sovepose. Bestilling gjøres i påmeldingen.

Hus i nærheten (gangavstand)
Vi får stadig flere hus som deltakere kan leie, i år har vi leid nærmere 50 hus så over 500 deltrakere og medarbeidere får bo i nærheten slik. Man kan da leie et rom eller helt hus. Disse er i gangavstand i hallen, men vi har også noen rimeligere hus i kjøreavstand. Se her for mer informasjon om å leie hus, bestilling kan gjøres i påmeldingen.

Haugetun Folkehøgskole 
Haugetun Folkehøgskole har ledig rom, skolen passer best for voksne som reiser uten barn. Skolen ligger ca 15 min unna med bil, det bor bare Oase-deltakere der så er mulig å sitte på med noen om du kommer uten bil. De har ledig rom med dusj/wc og noen rimeligere uten. Du får frokost, sengetøy kan bestilles. Se priser her og bestill direkte hos skolen, ring: 69 36 27 20 eller mail utleie@haugetun.no

Stenbekk Misjonssenter 
Stenbekk tilbyr overnatting og passer perfekt for familier. Stedet ligger 20 min med bil fra hallen og har bademuligheter etc. De har noen dobbeltrom for par, men også flere rom med køyesenger for familier. De serverer frokost og prisene er inkludert sengetøy / håndklær. For mer informasjon og priser se her.

Hoteller
De fleste hotellene i Fredrikstad er utsolgt allerede. Men Quality Fredrikstad har noen ledige rom igjen. Det er også noe ledig på Hankø Hotell & Spa. Scandic har vært utsolgt en stund. Det kan være et tips å søke på hoteller i Sarpsborg, som ligger ca 20 min unna hallen i kjøreavstand. Blant annet har Sarpsborg appartments ledige rom og leiligheter.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev