Sted og talere for Oase-møtene i Oslo er klart

Vi er glade for at Trefoldighetskirken blir stedet for Oase-møtene i Oslo. Nå er også talere og programmet klart. Påmeldingen har nå åpnet.

I samarbeid med:

Trefoldighetskirken ligger midt i Oslo og er en sjeldent meningsfull bygning. Under ett tak forener den hele kirkearkitekturens tre viktigste grunnplaner: korsplanen, sentralplanen og langplanen. Men den representerer også hele kristendommens samlede historie.

Oase hadde også lenge kontor i Trefoldighet menighet og deltok i arbeid i kirken, så det er også en kirke som er en del av Oases historie. 

Her vil altså ha Oase-møter i hele uken. Det kan være 200 deltakere hver kveld.  Det vil koste 200 kr per kveld.  

Gud vil ikke miste en eneste en! 
Avlyst sommerstevne avlyser ikke Guds inderlige lengsel etter frelste og ufrelste. Mange slutter seg til kristendommen som et trosmønster – men blir aldri kjent med Jesus som sin frelser. Dette er Oases kall, og dette er det vi forkynner: Gud fyller sine barn med sin Ånd.

Den prinsipielle tilslutningen til tanken om  Jesus forvandles til en levende relasjon!

  • Vi har tro på at mennesker skal få ta imot Jesus for første gang.
  • Vi har tro på at mennesker skal få ta imot Jesus som Frelser og Herre på nytt og fornye sitt forhold til han. 
  • Vi har tro på at Gud vil fylle mennesker med sin Hellige Ånd.

    Derfor kan ikke Oase vente på at smittevernregler tillater sommerstevne. Vi vil nå inn til de 200 som kan delta på møter i Oslo og til tusener av andre via Kanal 10 og Oases Facebooksider. Det er alle disse enkeltmenneskene som Gud vil nå i sommer. Han vil ikke miste en eneste en.

Talere i Oslo

Eivind Arnevåg

Mange vil kjenne Eivind som en dyktig målscorer for både Vålerenga og Lillestrøm i Eliteserien, eller KFUM – leder.

Nå er Eivind Daglig leder i Oase. Han reiser mye rundt i Norge for å forkynne og har startet bønnehus i Søndre Skøyen kappel hver mandag.

Han har vært en del av Oase i mange år og satt i lederskapet også på 1990-tallet. Han fikk  Kongens fortjenestemedalje for sitt arbeid med KFUM.

Eivind Arnevåg
Daglig leder Oase

Jens-Petter Jørgensen

Jens-Petter var med å starte Oase og var den første leder i vår bevegelse, en stilling og posisjon han hadde i 20  år. Jens-Petter er viktig i Oases historie og hans taler berører folk sterkt. Han er fortsatt svært aktiv med å oppmuntre og inspirere troens folk rundt i hele Norden. Hans undervisning har gitt livshjelp og frimodighet slik at mange med takk kan leve videre i troens relasjon.

Han var tidligere lærer i praktisk teologi ved Ansgar Teologiske Høyskole i Kristiansand og Indremisjonsselskapets bibelskole i Oslo (nå NLA Høgskolen Staffeldtsgate).

Jens-Petter Jørgensen
En av Oases grunnleggere

Jan Gossner

Jan Gossner var en av Oases grunnlegere, og var taler på Hellig- Ånds seminaret i Storsalen som ble starten på Oase. Han var med i Lederskapet fra 1980-1995. Gossner er teolog og har gjennom årene hatt ulike prest og lederstillinger i Den norske kirke og Frikirken og vært rektor på Norsk Diakonihøyskole og Høgskolen i Staffeldts gate.

Han er en avholdt taler som lodder dypt. Han har en særegen gave i å forkynne slik at det blir til tro, liv og inspirasjon. Han er pensjonist, men aktiv som forkynner og pastor i Oslo Søndre Frikirke.

Jan Gossner
En av Oases grunnleggere

Hans Weichbrodt

Hans Weichbrodt er inspirator Svensk Oase. Mange ser fram til et nytt møte med hans lune humor, store Bibelkunnskap og evne til å bruke Guds ord som guide gjennom livets mangfoldige landskap.

Hans trekker gjerne tråder fra Det gamle testamentet gjennom Det nye testamentet og inn i våre liv. Bibellesingen er viktig for Hans og han ser den som nøkkelen for den kristne som lengter etter levende tro og erfaring av Gud.

Hans Weichbrodt
Inspirator Svensk Oase

Elin Linde Fagerbakke

Elin Linde Fagerbakke er leder av Kvinner i Nettverk. Hun brenner for fornyelse og vekkelse i Norge og har en smittende tro og en inspirasjonsgave som gjør henne til en ettertraktet forkynner i menigheter og konferanser. Hun bor på Flekkerøy utenfor Kristiansand, er gift og har to døtre.

Elin Fagerbakke
Leder Kvinner i nettverk

Tormod Engelsviken

Tormod Engelsviken har vært professor ved MF, han har vært styreleder i Oase i flere år og gitt ut boka «Ånden i Ordet».  Han har sammen med Asbjørn Simonnes oversatt boka «Velkommen Hellige ånd» til norsk.

MF presenterer Tormod Engelsviken som ressursperson blant annet på emnene: Den hellige ånd, helbredelse, karismatikk, kirkevekst, mirakel/under, misjon, pinsebevegelsen og økumenikk. Det forteller at han har høg kompetanse på områder som er sentrale for Oase.

Tormod Engelsviken
Professor emeritus

Oddvar Søvik

Oddvar Søvik var med i ledelsen av Oase fra starten av. Han er pensjonert pastor og forfatter. Han har vært områdeleder i Normisjon Agder, skolelagsprest i Kristiansand, ansatt i Indremisjonsselskapet, pastor i Frikirken i Kristiansand og senere forstander i Bryne Frikirke.

Oddvar Søvik
En av Oases grunnleggere

Mette Boye

Mette Elinor Boye er en engasjert og Jesussentrert dame som ønsker å gi videre det hun har erfart med Gud. Mette har mange engasjement som i Alpha Nasjonalt, Teleios og Agenda1. Hun har vært med i Oase bevegelsen lenge og var med i lederskapet i flere år.

Mette er bosatt på Jørpeland. Hun har en tverrkirkelig prosjektstilling hvor hun jobber på tvers av menighetene i Strand (Rogaland). Fokuset er på tverrkirkelige tjenestegrupper og følger opp ledere av disse. Hun har i tillegg sitt eget firma – Rasteplassen – og er mye brukt
som forkynner og veileder rundt i Norge.

Mette Boye
Forkynner

Gjermund Eikli

Gjermund Eikli er pedagog, jobber med fjernundervisning og
er i tillegg bonde fra Aurskog i Akershus. Han gikk fra å være
søppelansvarlig til å være ansvarsgruppeleder i den praktiske
tjenesten “Vi på taket”. Nå har han vært leder i Lederskapet
i tre år. Gjermund har bakgrunn fra Misjonssambandet og
møtte det karismatiske kristenlivet i studietiden på Elverum,
blant annet gjennom Jan Gossner som da var studentprest
for NKSS.

Gjermund Eikli
Styreformann Oase

Anita Gjerlaug

Anita Gjerlaug ledet lovsang i fjor og vi er veldig glade for at hun kommer tilbake i år. Hun har ledet mye i lovsang og jobbet som sanger/artist i 20 år. Hun var blant annet med i Oslo Gospel Choir. De siste 5 årene har hun også reist en del som forkynner.

Hun har vært en del av Oase i mange år særlig på TenOase, men de senere også på VoksenOase som forkynner og med lovsang. Til daglig jobber hun i KRIK. Hun og mannen Lars Kristian, har startet menigheten Imi-kirken Kollektivet i Oslo.

Anita Gjerlaug
Lovsang

Anette Mortensen

Anette Mortensen skal lede lovsang på flere møter med mannen Arild på tangenter og et band vi allerede er kjent med gjennom flere stevner. Hun har vært med i Harald Høidahls team i mange år og har også ledet lovsangen på noen Gudstjenester.  

Hun og mannen har ledet lovsang i Råde Frikirke i mange år og har mange andre oppsetninger med seg i en etter hvert lang karriere. Hun er til daglig inspektør ved Olavsborg kristne grunnskole i Sarpsborg.

Anette Mortensen
Lovsang

Merete Føyen Arnevåg

Merete Føyen Arnevåg jobber i Søndagsskolen Norge og har skrevet flere bøker for barn. Hun har vært med i Oase lenge og er gift med Eivind Arnevåg som er daglig leder i Oase.

Merete er aktivt med i Bønnehuset vi har hver mandag på Skøyen kapell. 

Merete Føyen Arnevåg
Lovsang

Program

Som en del av Håpsturnen kommer Sør-Østlandet turneen til Oslo denne kvelden.  Dette møte sendes ikke på Kanal 10. 

Taler: Eivind Arnevåg
Lovsang:  Merete Føyen Arnevåg

Åpningsmøte på Oase-uken i Oslo – med blant andre Jens- Petter Jørgensen og Tormod Engelsviken.
Lovsang: Merete Føyen Arnevåg

Bibeltime kl. 19 : Hans Weichbrodt
Kveldsmøte kl. 20.30:
Tale: Mette Boye
Lovsang: Anita Nymoen Gjerlaug

Bibeltime kl. 19 : Elin Fagerbakke
Kveldsmøte kl. 20.30:
Tale: Hans Weichbrodt
Lovsang: Anette Mortensen

Bibeltime kl. 19 : Oddvar Søvik
Kveldsmøte kl. 20.30:
Tale: Elin Fagerbakke
Lovsang: Anette Mortensen

Bibeltime kl. 19 : Jan Gossner
Kveldsmøte kl. 20.30:
Tale: Jens-Petter Jørgensen
Lovsang: Anette Mortensen

Se møtene direkte på Kanal 10, Facebook og hjemmeside hver kveld kl. 19-22.

Følg oss

Få siste nytt

Meld deg på nyhetsbrev

Hvorfor delta
på Oase?