Takk for årets stevne!

Vi er takknemlige for at vi endelig kunne ha stevne i Fredrikstad. Endelig kunne vi samles igjen på møter, vi kunne lovsynge sammen, høre Ordet og be sammen.

Med program for alle aldre. Vi kunne dele små og store samtaler med nye og gamle bekjentskap utenfor hallen eller på campingen. Fellesskapet som det har vært mindre av i denne tiden, var tilbake.

En stor takk til alle deltakere som kom og alle frivillige som hjalp til å arrangere stevne under krevende omstendigheter. Over 300 hjalp til i løpet av stevnet og la ned en formidabel innsats.

Tusen takk for alle gaver og alle nye fastigvere. Det er fortsatt mulig å bli med på laget og bli fatgiver for Oase. Det vil hjelpe oss stort i vår planlegging av nye Oase-stevner og Oase der du bor møter.

Oppdatert informasjon 30.07:

Vi er veldig glade for at det nå er over 12 dager siden Oase og vi har ikke fått noen rapporter om smitte blant deltakere på årets stevne. Vi tok også flere hundre selvtester før, under og etter stevnet, som alle var negative.

Over 2000 deltakere fra hele landet og alle generasjoner var innom i løpet av uken. Vi er veldig takknemlige for at alle fulgte smittevernsreglene så godt.

 

Vi sees i FREDRIKSTAD, 12-17.juli i 2022. Foto: Kristian Ringen

Del artikkelen:
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev