Temaretreat på Lia Gård

Oase og Lia Gård inviterer til retreat 31.okt - 3.nov med tema: Hvordan vandre på velsignelsens vei med Jesus og med hverandre.

Opplev hvordan elementer fra retreatbevegelsen og den karismatiske vekkelsen smelter sammen til en enhet som gir stort åndelig utbytte.

Vi kommer sammen på Oase-retreat for å stoppe opp, for å drikke og for å skape rom for at Ånden skal fylle den enkelte av oss med ny nåde, ny hvile og ny kraft. I en god og velprøvd dagsrytme får vi god tid til å være sammen med Herren og hverandre.

Kanskje det er mer å oppdage i hva det vil si å velsigne andre i Jesu navn? «Inspirasjonen fra to bøker av Roy Godwin: “Strømmer av nåde” og “Velsignelsens vei”, og hans mange besøk til Norge, har vært med å skape en ny bønnebevegelse i landet vårt. En frukt av dette er et nystartet “Bønnehus” i Søndre Skøyen kapell i Oslo

Daglig leder i Oase, Eivind Arnevåg, er initiativtager til dette “Bønnehuset” og han vil lede retreaten sammen med Ingar Bø, og Trond Arne Hauge. 

Det blir også lovsang med Ole Kristian Kogstad (har spilt på SommerOase i mange år) og muligheter for forbønn på samlingene.

 

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev