fbpx

tenOase 2022

DAGER
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER

Vi gleder oss til å møtes igjen

Påmeldingen starter 1. mars

Velkommen

Vi gleder oss masse til TenOase 2022! Og vi gleder oss til å treffe deg! TenOase ønsker å legge til rette for at du får lære mer om hvem Gud er, hvem Jesus er og hvem Den hellige ånd er, og hvordan man kan leve ett liv sammen med Jesus der du er.

Det legges til rette for en uke med sprell, gøy og verdifulle minner, bibeltimer og kveldsmøter med dyktige talere. Du får oppleve spennende gruppessamlinger med gode samtaler, is, sol, bading og det deilige festivallivet!

Kom som du er, kom med en venn eller få med deg vennegjengen og meld deg på! Det blir RÅTT! 

Johannes Minge

Leder TenOase

HOVEDSPONSOR

DELTAKERE OM TENOASE

SAMARBEIDSPARTNERE

Talere og lovsang

KOMMER

KOMMER

KOMMER

Vi gleder oss til å samles igjen..

På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna.  Kongstenhallen har vakre Gamlebyen og et utebad som nærmeste nabo.

PROGRAM TenOASE

Siden situasjonen er fortsatt usikker, planlegger vi forskjellige alternativer. Programmet blir derfor klart når vi vet om hva reglene blir i sommer. 

  • Tirsdag 12.juli
  • Onsdag 13.juli
  • Torsdag 14.juli
  • Fredag 15.juli
  • Lørdag 16.juli

Program kommer snart. 

Program kommer snart. 

Program kommer snart. 

Program kommer snart. 

Program kommer snart. 

INFORMASJON

Møter

Hver dag er det bibeltime og kveldsmøte. Her blir det lovsang og forkynnelse. Det blir også mulig å få forbønn. 

Grupper

Etter bibeltimene samles vi i mindre grupper. Det er en person som er leder for hver gruppe, og man møtes etter bibeltimene fra onsdag til lørdag. Her kan dere bli bedre kjent, prate, leke og spise is. Man kan prate om tro, tvil og livet. Man kan prate om møtene og komme med de spørsmålene man har og prate om dette sammen. Det er så verdifult å komme sammen og bli litt bedre kjent! Lederne for gruppene er dedikerte og ønsker å være der for deg som deltager på TenOase!

Miljøtelt

Miljøteltet er et telt som er åpent på dagtid. Her kan du komme innom å henge, delta på konkurranser og alt av sprell og streker som miljøteamet steller i stand!

MILJØDAGEN

Miljødagen er dagen hvor konkurranseinstinktet ditt møter nye høyder. Her er tida for å finne sin indre volleyballspiller. Om du har gjort det tusen ganger før eller aldri rørt en volleyball, så er dette din sjangs til å bli med på en RÅ dag! Du kan melde på eget lag, eller vi kan sette deg på ett lag om du vil! Ellers er du velkommen til å bare henge rundt, heie og danse! Uansett, det blir KONGE!

TenOase hele stevnet:
1000 kr
TenOase – tre dager:
750 kr
TenOase – dagspass
250 kr


Oase har tilbud om felles bespisning for alle deltakere. Måltidene er en viktig del av det sosiale fellesskapet under stevne.

På grunn av situasjonen vil vi ikke ha frokost i ordinært matpass. Vi vil tilby noe frokost servering, men det kommer vi tilbake til.

Priser:

Lunch/middag  1000 
Middag:  700 kr

Vi tilbyr også mat for de med gluten/laktose og veganer/vegetarianer. Dette bestilles i påmeldingen.

Det vil i år ikke være frokost på felles bespisning, men det vil være noe frokost tilbud i cafe tilbudet som vi kommer tilbake til. Det er også butikker i nærheten. 

Siden det i år er usikkert om  skoleovernatting blir tillatt, kan du i år bare forhåndsreservere plass på skolen. Da er du sikret plass, dersom det blir skoleovernatting. 

Vi tilby i år et helt nytt tilbud. Det er mulig å leie lavotelt med plass til 5 personer. Lavotelt inkluderer feltsenger og er ferdig rigget når dere kommer. Blir også rigget ned. 

Pris:
Lavotelt per person for alle dagene: 1000 kr.  Forutsetter at man deler telt med 4 andre  personer. Man kan i påmelding, skrive hvem man ønsker å dele telt med. 

Det blir altså en egen camping for TenOase og det er mulig å ta med eget telt. 

Pris: 600 kr per telt. 

Oase ønsker at alle som ønsker å delta på Oase skal ha mulighet til dette. Dersom du er usikker på om du kan delta på grunn av matallergi, funksjonshemming eller av andre praktiske årsaker, ønsker vi at du tar kontakt på oase@oase.no innen 1. juli. Du kan også benytte skjema under. 

Vi har også mulighet til å tilby reduserte priser ved vanskelig økonomi.  Ta kontakt med oss på oase@oase.no så skal vi prøve å finne løsninger. Det er også mulig å få hele stevnet gratis ved å jobbe frivllig. 

Da vil vi kunne svare spørsmål og eventuelt planlegge tilrettelegging for at du skal kunne komme på Oase. Vi har dessverre ikke kapasitet til å stille med ledsager, men din ledsager/assistent kan etter avtale få ukespass gratis.

Registrering vil foregå i inngangspartiet til Kongstenhallen tirsdag 13.juli fra kl 12-19. Den har også åpent mellom kl 21-22 samme kveld

Kommer du til stevnet en av de andre dagene, skal du ved ankomst registrere deg eller kjøpe billett i informasjonsskranken på samme sted i Kongstenhallen.

Her kan du også stille spørsmål og kjøpe billetter. Både enkeltmøtebilletter, dagspass, konserter og billeter til badeland.

Bil
Dersom du kommer fra Oslo med bil følger du E6 sørover forbi Moss og Rygge. Når du kommer til Råde tar du av til høyre og følger riksvei 110. Fra Råde er det skiltet hele veien inn til Fredrikstad. Turen fra Oslo til Fredrikstad tar en drøy time i normalt tempo. Kommer du fra Sør- eller Vestlandet og kjører E18, er det raskere å benytte Bastøfergen mellom Horten og Moss. Fra Moss er det bare å følge E6 sørover til Råde og følge ruten over.

Tog
Tog er kanskje den enkleste måten å komme seg til vakre Fredrikstad via Oslo. Fra Oslo S går det tog stort sett hver time også om sommeren. Reisen tar 1 time og 8 minutter.

Buss
Fredrikstad kan nås med buss, og det finnes flere ekspressbusser. Turen tar 1 time og 20 minutter. Det går også flybuss direkte fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Fredrikstad.