tenOase 2022

TEN OASE 2022 - 12.16 JULI
DAGER
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER

Velkommen

Vi gleder oss masse til TenOase 2022! Og vi gleder oss til å treffe deg! TenOase ønsker å legge til rette for at du får lære mer om hvem Gud er, hvem Jesus er og hvem Den hellige ånd er, og hvordan man kan leve ett liv sammen med Jesus der du er.

Det legges til rette for en uke med sprell, gøy og verdifulle minner, bibeltimer og kveldsmøter med dyktige talere. Du får oppleve spennende gruppessamlinger med gode samtaler, is, sol, bading og det deilige festivallivet!

Kom som du er, kom med en venn eller få med deg vennegjengen og meld deg på! Det blir RÅTT! 

Johannes Minge
Leder TenOase

HOVEDSPONSOR

DELTAKERE OM TENOASE

Talere og lovsang

Kommer

Vi er så heldige som har med oss Thomas Neteland på laget i år også🔥Et fyverkeri av en pastor som formidler evangeliet forståelig og levende, med entusiasme og en god dose humor!!! Han inspirerer og utfordrer. VI GLEDER OSS🎉🎉

Thomas Neteland

Forkynner

Kommer

 Siri Iversen; pastor i Flekkerøy misjonskirke! Siri formidler evangeliet på en levende og engasjerende måte, til oppmuntring og utrustning🔥 Vi gleder oss til å høre hva Gud har lagt på hjertet til Siri!

Siri Iversen

Pastor Flekkerøy misjonskirke

Daniel Saebjornsen

Vi er SÅ hyped for å kunne si at selveste Passion Åsane Daniel Saebjornsen kommer tilbake til TenOase i år🔥🔥 Han jobber til daglig som pastor i @passionaasane , og som leder av Preach! i Tro&Medier. Daniels drøm er å lede en ungdomsgenerasjon inn i lidenskapelig tro og overgivelse til Jesus, kirken og oppdraget!

Daniel deler frimodig og inspirerende om hva Gud kaller oss til og hvordan dette kan se ut i våre liv!! Vi gleder oss til å høre hva Gud har lagt på hjertet hans, og vi vet at det kommer til å være til oppmuntring og utrustning for deg

Daniel Saebjornsen

Pastor Passion Åsane

Daniel Saebjornsen

Vi er så heldige å ha med oss Mette Boyte fra lederskapet i Oase!!🔥 Hun er ei engasjert og frimodig dame som inspirerer med sin visdom og hjerte for Jesus🥳 Vi gleder oss til å høre hva Gud har lagt på hjertet hennes, og vi vet at det kommer til å være til oppmuntring og utrustning for deg🙏🏼

mette boye

Styheleder oase

Kommer

Neste taler ut er selveste sjefen i Tenoase, Johannes Giske Minge🥳 Til vanlig studerer han Teologi og ledelse på HLT, og er gift med Ingrid. Dette er en engasjert type som inspirer med sin kunnskap og hjerte for Jesus🔥 I sommer skal han tale om «Meningen med livet»! Vi gleder oss til å høre hva Gud har lagt på hjertet til Johannes!

Johannes Giske Minge

LEDER TENOIASE

Vetle Jarandsen

Vetle jARANDSEN

lOVSANG TENOIASE

konserter

Gospel og Lovsangskonsert med Samuel Ljungblahd og Lisa Børud

Velkommen til konsert i Kongstenhallen, fredag 15.juli! Samuel Ljungblahd får med seg Lisa Børud og Lin d til en konsert du sent vil glemme. Gospel og lovsang i skjønn forening.

Lovsangskonsert med David Andrè Østby og TenOase lovsangsteam

Vi er glade for å kunne fortelle at det det blir lovsangskonsert med David Andrè Østby - torsdag kl. 21.30 i Kongstenhallen. Gratis forTenOase-deltakere som er på hele stevnet.

Vi gleder oss til å samles igjen..

På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna.  Kongstenhallen har vakre Gamlebyen og et utebad som nærmeste nabo.

PROGRAM TenOASE

INFORMASJON

Møter

Hver dag er det bibeltime og kveldsmøte. Her blir det lovsang og forkynnelse. Det blir også mulig å få forbønn. 

Grupper

Etter bibeltimene samles vi i mindre grupper. Det er en person som er leder for hver gruppe, og man møtes etter bibeltimene fra onsdag til lørdag. Her kan dere bli bedre kjent, prate, leke og spise is. Man kan prate om tro, tvil og livet. Man kan prate om møtene og komme med de spørsmålene man har og prate om dette sammen. Det er så verdifult å komme sammen og bli litt bedre kjent! Lederne for gruppene er dedikerte og ønsker å være der for deg som deltager på TenOase!

Miljøtelt

Miljøteltet er et telt som er åpent på dagtid. Her kan du komme innom å henge, delta på konkurranser og alt av sprell og streker som miljøteamet steller i stand!

MILJØDAGEN

Miljødagen er dagen hvor konkurranseinstinktet ditt møter nye høyder. Her er tida for å finne sin indre volleyballspiller. Om du har gjort det tusen ganger før eller aldri rørt en volleyball, så er dette din sjangs til å bli med på en RÅ dag! Du kan melde på eget lag, eller vi kan sette deg på ett lag om du vil! Ellers er du velkommen til å bare henge rundt, heie og danse! Uansett, det blir KONGE!

TenOase hele stevnet:
1000 kr
TenOase – dagspass
250 kr

 

Oase har tilbud om felles bespisning for alle deltakere. Måltidene er en viktig del av det sosiale fellesskapet under stevne.

På grunn av situasjonen vil vi ikke ha frokost i ordinært matpass. Vi vil tilby noe frokost servering, men det kommer vi tilbake til.

Priser:

Lunch/middag  1000 
Middag:  700 kr

Vi tilbyr også mat for de med gluten/laktose og veganer/vegetarianer. Dette bestilles i påmeldingen.

Det vil i år ikke være frokost på felles bespisning, men det vil være noe frokost tilbud i cafe tilbudet som vi kommer tilbake til. Det er også butikker i nærheten. 

Vi tilbyr skoleovernatting på Gudeberg skole. Ca 5 min fra hallen. Pris 700 kr hele uken, ta med liggerunderlag og sovepose.

Oase ønsker at alle som ønsker å delta på Oase skal ha mulighet til dette. Dersom du er usikker på om du kan delta på grunn av matallergi, funksjonshemming eller av andre praktiske årsaker, ønsker vi at du tar kontakt på oase@oase.no innen 1. juli. Du kan også benytte skjema under. 

Vi har også mulighet til å tilby reduserte priser ved vanskelig økonomi.  Ta kontakt med oss på oase@oase.no så skal vi prøve å finne løsninger. Det er også mulig å få hele stevnet gratis ved å jobbe frivllig. 

Da vil vi kunne svare spørsmål og eventuelt planlegge tilrettelegging for at du skal kunne komme på Oase. Vi har dessverre ikke kapasitet til å stille med ledsager, men din ledsager/assistent kan etter avtale få ukespass gratis.

Registrering vil foregå i inngangspartiet til Kongstenhallen tirsdag 13.juli fra kl 12-19. Den har også åpent mellom kl 21-22 samme kveld

Kommer du til stevnet en av de andre dagene, skal du ved ankomst registrere deg eller kjøpe billett i informasjonsskranken på samme sted i Kongstenhallen.

Her kan du også stille spørsmål og kjøpe billetter. Både enkeltmøtebilletter, dagspass, konserter og billeter til badeland.

Bil
Dersom du kommer fra Oslo med bil følger du E6 sørover forbi Moss og Rygge. Når du kommer til Råde tar du av til høyre og følger riksvei 110. Fra Råde er det skiltet hele veien inn til Fredrikstad. Turen fra Oslo til Fredrikstad tar en drøy time i normalt tempo. Kommer du fra Sør- eller Vestlandet og kjører E18, er det raskere å benytte Bastøfergen mellom Horten og Moss. Fra Moss er det bare å følge E6 sørover til Råde og følge ruten over.

Tog
Tog er kanskje den enkleste måten å komme seg til vakre Fredrikstad via Oslo. Fra Oslo S går det tog stort sett hver time også om sommeren. Reisen tar 1 time og 8 minutter.

Buss
Fredrikstad kan nås med buss, og det finnes flere ekspressbusser. Turen tar 1 time og 20 minutter. Det går også flybuss direkte fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Fredrikstad.