tenOase 2021

DAGER
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER

Vi gleder oss til å møtes igjen

Påmeldingen har startet

Velkommen

Vi gleder oss masse til TenOase 2021! Og vi gleder oss til å treffe deg! TenOase ønsker å legge til rette for at du får lære mer om hvem Gud er, hvem Jesus er og hvem Den hellige ånd er, og hvordan man kan leve ett liv sammen med Jesus der du er.

Det legges til rette for en uke med sprell, gøy og verdifulle minner, bibeltimer og kveldsmøter med dyktige talere. Du får oppleve spennende gruppessamlinger med gode samtaler, is, sol, bading og det deilige festivallivet!

Kom som du er, kom med en venn eller få med deg vennegjengen og meld deg på! Det blir RÅTT! 

mARGRETHE HEGGHEIM KLEIVEN

Leder TenOase

HOVEDSPONSOR

last ned app for TENOASE 2021

Trykk på knappen for din telefon eller søk på TENOase 2021. Tilgjengelig på App Store og Google Play. Husk og godkjenn at vi kan sende push varsler så du får viktig informasjon under stevnet. 

DELTAKERE OM TENOASE

SAMARBEIDSPARTNERE

Talere og lovsang

Thomas Netland

Vi er så heldige som har med oss Thomas Neteland på laget i år. Thomas (27) er gift med Karoline, og jobber som kreativ pastor i Sentrumskirken i Sandnes. Han har en unik evne til å gjøre evangeliet forståelig og levende, med entusiasme og en god dose humor. Hans hjerte er å inspirere ungdom til å leve i sann etterfølgelse av Jesus. Vi gleder oss!

THomas netland

Pastor SENTRUMSKIRKEN

Thor Haavik

Thor Haavik skal tale på TenOase. Thor (27) jobber som kapellan i Salhus menighet, og er et fyrverkeri av en prest som engasjerer seg i å vise at den kristne troen både er fantastisk å leve i og fornuftig å stå i. Han er virkelig et stort forbilde i å leve for å sette gode spor i andre menneskers liv, og å gå i tro med stor frimodighet!! Vi gleder oss til å høre hva Gud har lagt på hjertet hans for årets festival.

THOR HAAVIK

prest Salhus menighet

Daniel Sæbjørnsen

Daniel Sæbjørnsen kommer til oss for å tale på TenOase i år! Daniel (28) jobber til daglig som pastor i Passion Åsane, og som leder av Preach! Daniels drøm er å lede en ungdomsgenerasjon inn i lidenskapelig tro og overgivelse til Jesus, kirken og oppdraget. Vi gleder oss til å høre hva Gud har lagt på hjertet hans, og vi vet at det kommer til å være til oppmuntring og utrustning for deg.

Daniel Sæbjørnsen

Pastor Passion Åsane

Filadelfia Lovsang

Inga-Birgithe Knutsen er en dyktig formidler, og er lidenskapelig opptatt av at mennesker skal vokse i relasjon og nærhet til den Hellige Ånd! Til vanlig jobber Inga på Bildøy Bibelskole, er gift med Per Kristian som hun også har 3 barn sammen med.
Vi gleder oss MASSE til å høre hva hun har på hjertet for ungdommene!

Inga-Birgithe Sætre Knudsen

Lederskapet Oase

Vetle Jarandsen

Vetle Jarandsen er en lovsangsleder, produsent, og låtskriver med base i Filadelfiakirken Oslo. Han har vært med i lovsangsteamet i mange år, i år skal han lede teamet for første gang.

Som låtskriver har han bemerket seg med sanger som “Highest Price” (Leeland), “Stor er din trofasthet”(FIladelfiakirken/Josefina Gniste) og “Se Ham” (Impuls), og er streamet flere millioner ganger som produsent og låtskriver.

Som produsent står Vetle bak produksjonsselskapet “Verby Productions” som har arbeidet med selskaper som Sony Music, samt lovsangsproduksjoner for David André Østby, Filadelfiakirken, Anders Skarpsno, Impuls, Ungfila og flere.

Vetle Jarandsen

LOVSANG

Konserter

Vi inviterer til konserter hver kveld. Billetter legges snart ut for salg! Det blir da mulig å kjøpe billett bare for konserter, men TenOase-deltakere får 30 % rabatt.

David André Østby

David André Østby er lovsangsleder og pastor i Filadelfia Oslo. Han har vært på Oase flere ganger tidligere, men nå er det lenge siden sist og vi gleder oss til lovsangskonsert.

Han har skrevet en rekke høyt elskede lovsanger. For eksempel: Gi meg Jesus, Strømmer av Nåde, Graven er Tom og All Because Of You. Han slapp i påsken sitt sjette soloalbum, albumet “Hymner” inneholder 9 sanger, blant annet singlene Du sier og Tilgitt.

David andrÈ østby

Garness

Garness består av tvillingsøstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad fra Frekhaug utenfor Bergen.

Jentene som hver eneste sommer i oppveksten dro på Oase og var med i foreldrenes lovsangsteam (Familien Reigstad), kommer nå tilbake for å holde konsert. 

De har siden sist rukket å bli blant landets mest kjente kristne artister, med flere plateutgivelser og har hatt turne i hele landet med sine sanger. De vil blant annet fremføre sanger fra deres siste album, Canyons and Mountaintops. Publikum vil også få høre noen smakebiter fra påskekonserten “Gåten om korset” og kjente salmer.

garness

Solveig Leithaug

Mange nordmenn synes Solveig Leithaug (54) alltid har vært her. Kanskje fordi hun allerede som 18-åring debuterte med plata Askepott. Fleire tiår før jenter med eminent gitarspill og egenkomponerte låter dominerte popverdenen var hun der, artisten fra en av Nordhordlands mest musikalske familier.

Siden 1985 har det blitt elleve norske og sju engelske album, og musikalske oppdrag over hele verden i tjue land. De siste 20 årene har Solveig Leithaug vært bosatt i USA. Hun har blitt tatt varmt imot i sitt andre hjemland og har mottatt flere utmerkelser, blant annet den prestisjefylte Dove Awards.

SOLVEIG LEITHAUG

Filadelfia Lovsang

Filadelfia Lovsang er sang- og musikkarbeidet til Filadelfia Kristiansand. Sang og musikk har vært en viktig del av vår menighet helt siden oppstarten i 1919. Sjanger og uttrykk har endret seg med tiden, men hjertet bak har vært det samme i 100 år; å gi Gud ære, fortelle det gode budskapet om Jesus og skape rom for tilbedelse i Hans nærvær. Deres siste album «Immanuel» finner du der du strømmer musikk.

Filadelfia Kristiansand er en pinsemenighet i Kristiansand og er den nest største pinsemenigheten i Norge. Menigheten hadde sine første samlinger i 1919.

Filadelfia Kristiansand Lovsang

Ole Børud

Ole tok seg til finalen i Stjernekamp på NRK i 2018 og dro deretter ut på en omfattende turnè gjennom 2019 hvor det ble rullet høye terningkast både i inn- og utland. Nå ventes nye singler denne våren og nytt album til høsten.

Som andre- generasjonsmedlem i Børud-familien, en musikalsk institusjon i seg selv (Arnold B. Family), har han vært profesjonell musiker siden han var 16, men i praksis stått på scenen på fulltid siden han kunne stå på to ben

oLE bØRUD

Vi gleder oss til å samles igjen..

På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna.  Kongstenhallen har vakre Gamlebyen og et utebad som nærmeste nabo.

PROGRAM TenOASE

Siden situasjonen er fortsatt usikker, planlegger vi forskjellige alternativer. Programmet blir derfor klart når vi vet om hva reglene blir i sommer. 

  • Tirsdag 13.juli
  • Onsdag 14.juli
  • Torsdag 15.juli
  • Fredag 16.juli
  • Lørdag 17.juli

Registrering

Middag

Åpningsmøte

Miljøtelt

Konsert med Ole Børud

Bibeltime

Smågrupper

Lunch

Seminar: «Ett liv med Den Hellige Ånd.

Middag

Kveldsmøte

Miljøtelt

Konsert med Filadelfia Kristiansand Lovsang

Bibeltime

Gruppetid

Lunch

Middag

Kveldsmøte

Miljøtelt

Konsert med David Andrè Østby

Bibeltime

Gruppetid

Lunch

Hope-tenoase

Step challenge starter

Middag

Kveldsmøte

Miljøtelt

Konsert med Solveig Leithaug

Bibeltime

Gruppetid

Lunch

Hope-tenoase

Step challenge slutter

Middag

Kveldsmøte

Miljøtelt

Konsert med Garness

INFORMASJON

Møter

Hver dag er det bibeltime og kveldsmøte. Her blir det lovsang og forkynnelse. Det blir også mulig å få forbønn. 

Grupper

Etter bibeltimene samles vi i mindre grupper. Det er en person som er leder for hver gruppe, og man møtes etter bibeltimene fra onsdag til lørdag. Her kan dere bli bedre kjent, prate, leke og spise is. Man kan prate om tro, tvil og livet. Man kan prate om møtene og komme med de spørsmålene man har og prate om dette sammen. Det er så verdifult å komme sammen og bli litt bedre kjent! Lederne for gruppene er dedikerte og ønsker å være der for deg som deltager på TenOase!

Miljøtelt

Miljøteltet er et telt som er åpent på dagtid. Her kan du komme innom å henge, delta på konkurranser og alt av sprell og streker som miljøteamet steller i stand!

MILJØDAGEN

Miljødagen er dagen hvor konkurranseinstinktet ditt møter nye høyder. Her er tida for å finne sin indre volleyballspiller. Om du har gjort det tusen ganger før eller aldri rørt en volleyball, så er dette din sjangs til å bli med på en RÅ dag! Du kan melde på eget lag, eller vi kan sette deg på ett lag om du vil! Ellers er du velkommen til å bare henge rundt, heie og danse! Uansett, det blir KONGE!

TenOase hele stevnet:
1000 kr
TenOase – tre dager:
750 kr
TenOase – dagspass
250 kr


Oase har tilbud om felles bespisning for alle deltakere. Måltidene er en viktig del av det sosiale fellesskapet under stevne.

På grunn av situasjonen vil vi ikke ha frokost i ordinært matpass. Vi vil tilby noe frokost servering, men det kommer vi tilbake til.

Priser:

Lunch/middag  1000 
Middag:  700 kr

Vi tilbyr også mat for de med gluten/laktose og veganer/vegetarianer. Dette bestilles i påmeldingen.

Det vil i år ikke være frokost på felles bespisning, men det vil være noe frokost tilbud i cafe tilbudet som vi kommer tilbake til. Det er også butikker i nærheten. 

Siden det i år er usikkert om  skoleovernatting blir tillatt, kan du i år bare forhåndsreservere plass på skolen. Da er du sikret plass, dersom det blir skoleovernatting. 

Vi tilby i år et helt nytt tilbud. Det er mulig å leie lavotelt med plass til 5 personer. Lavotelt inkluderer feltsenger og er ferdig rigget når dere kommer. Blir også rigget ned. 

Pris:
Lavotelt per person for alle dagene: 1000 kr.  Forutsetter at man deler telt med 4 andre  personer. Man kan i påmelding, skrive hvem man ønsker å dele telt med. 

Det blir altså en egen camping for TenOase og det er mulig å ta med eget telt. 

Pris: 600 kr per telt. 

Oase ønsker at alle som ønsker å delta på Oase skal ha mulighet til dette. Dersom du er usikker på om du kan delta på grunn av matallergi, funksjonshemming eller av andre praktiske årsaker, ønsker vi at du tar kontakt på oase@oase.no innen 1. juli. Du kan også benytte skjema under. 

Vi har også mulighet til å tilby reduserte priser ved vanskelig økonomi.  Ta kontakt med oss på oase@oase.no så skal vi prøve å finne løsninger. Det er også mulig å få hele stevnet gratis ved å jobbe frivllig. 

Da vil vi kunne svare spørsmål og eventuelt planlegge tilrettelegging for at du skal kunne komme på Oase. Vi har dessverre ikke kapasitet til å stille med ledsager, men din ledsager/assistent kan etter avtale få ukespass gratis.

Registrering vil foregå i inngangspartiet til Kongstenhallen tirsdag 13.juli fra kl 12-19. Den har også åpent mellom kl 21-22 samme kveld

Kommer du til stevnet en av de andre dagene, skal du ved ankomst registrere deg eller kjøpe billett i informasjonsskranken på samme sted i Kongstenhallen.

Her kan du også stille spørsmål og kjøpe billetter. Både enkeltmøtebilletter, dagspass, konserter og billeter til badeland.

Bil
Dersom du kommer fra Oslo med bil følger du E6 sørover forbi Moss og Rygge. Når du kommer til Råde tar du av til høyre og følger riksvei 110. Fra Råde er det skiltet hele veien inn til Fredrikstad. Turen fra Oslo til Fredrikstad tar en drøy time i normalt tempo. Kommer du fra Sør- eller Vestlandet og kjører E18, er det raskere å benytte Bastøfergen mellom Horten og Moss. Fra Moss er det bare å følge E6 sørover til Råde og følge ruten over.

Tog
Tog er kanskje den enkleste måten å komme seg til vakre Fredrikstad via Oslo. Fra Oslo S går det tog stort sett hver time også om sommeren. Reisen tar 1 time og 8 minutter.

Buss
Fredrikstad kan nås med buss, og det finnes flere ekspressbusser. Turen tar 1 time og 20 minutter. Det går også flybuss direkte fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Fredrikstad.