Tre lovsangsteam leder lovsangen på Oase

Vi gleder oss til å lovsynge sammen på Oase 2024 og vi har fått med tre lovsangsteam i år også.

Først ut er Anita Gjerlaug med team. Anita får med seg et team fra Imi-kollektivet, menigheten i Oslo . Hun startet menigheten sammen med sin mann Lars Christian, Anita jobber nå i menigheten på fulltid. Hun har vært lovsangsleder på Oase i mange år.

I midten av stevnet overtar et lokalt team fra Østfold med Anette Mortensen som leder. Hun leder lovsang i Råde frikirke, med seg får hun blant annet Olle-Petter Olsen tidligere lovsangsleder i Evangeliesenteret. På torsdag morgen leder hun fellesmøte med voksne og tenåringer, da får hun med seg Selma Berntsen og Emilie Ellingsen. Anette er med i lederskapet i Oase.

På slutten av stevnet får vi Ole Martin Reigstad som leder et team fra Imi miljøet. Ole Martin er utdannet teolog og er medpastor i IMI – kirken Tananger. Han er også linjeleder på lovsangslinja på Acta – IMI Kirkens bibelskole. I år får han også med seg sin søster Ingelin Reigstad Norheim som er en av søstrene i Garness. Ingelin var med å lede lovsangen på Oase med familien som ung.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev