Tusen takk for årets SommerOase!

Vi blir mer og mer takknemlige for alt Gud fikk plass til å gjøre på årets SommerOase. Over 2500 deltakere og mange besøkende fikk oppleve årets stevne.

Stevnet ser ut til å ha gitt oss godt økonomisk overskudd, som gir en trygghet for videre satsing og mer Oase der du bor!

Det tikker inn meldinger om fornyelse, frelse, helbredelse og at mange barn og tenåringer hadde gode dager i Fredrikstad. Stor økning i antall barn og familier gir oss tro på fremtiden! Så opplever vi at noen steder i landet får med seg fler og fler fra sin by eller sitt sted fra år til år nå.  De reiser sammen enten som menighet eller på tvers av menigheter og får oppleve et mindre fellesskap i det store stevne.

Vi opplever også at mange kommer på stevne for å bidra som medarbeider, tusen takk for deres innsats i sommer. Uten dere kunne vi virkelig ikke ha arrangerert stevne. Mange forteller at felleskapet blant medarbeiderne er grunn til at man kommer igjen og det er fantastisk fint.

Da vokser mulighetene for å ta med seg inspirasjon og fornyelse hjem til sin menighet, sitt fellesskap og ikke minst for den enkeltes trosliv.  Det har vært «drømmen» i Oase, at man skal komme å få inspirasjon og fornyelse hjem og bringe det videre. Det er stort. Praise the Lord!

Så har vi noen muligheter til å treffes før neste år.  Retreat på Lia Gård og  Visjonsamling i Oslo i november, og Lederkonferanse på Bønnehuset i Oslo i februar 2024 for å nevne noe. 

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev