Tverrkirkelig lovsangskveld i Råde Frikirke

Velkommen til tverrkirkelig lovsangskveld i Råde Frikirke, fredag 25.mai kl.19. Det blir tale av Rhonda Hughey og Thora Gisladottir m.fl deltar med lovsang. Vi har hatt to sterke møter allerede, – i februar og mars, – og nå kommer alle tilbake til Råde Frikirke i Saltnes.

Oase, Råde Frikirke med flere ledende pastorer i Nedre Glomma kan ønske velkommen til tverrkirkelig lovsangskveld  i Råde Frikirke, fredag 25.mai kl.19. Det blir tale av Rhonda Hughey og Thora Gisladottir m.fl deltar med lovsang. Vi har hatt to sterke møter allerede, – i februar og mars, – og nå kommer alle tilbake til Råde Frikirke i Saltnes.

Vi vil hylle Jesus i visshet om at Den Hellige Ånd ønsker å være hos oss mer og mer. Ikke for vår del, men for Hans del. Kan vi erfare mer av Ham bare ved å ære Ham av et oppriktig hjerte sammen? Gud lengter etter fellesskap og etter å øse ut over oss og hvile hos oss med sitt nærvær. Det tror vi, – og Rhonda Hughey som taler har konkrete erfaringer av dette fra både USA, Argentina og Nederland. Lovsangen er virkelig viktig og vi får besøk av Thorá Gisladottir og Arild Stav som sammen med Anette og Arild Mortensen virkelig drar himmelen ned med en sterk salvelse.

Vi gjør ikke dette bare for å ha sterke erfaringer og møter, selv om det er svært godt i alle fall. Dette er noe som bygger mer av Gud i oss og mer av Gud i blant oss. Hvor fort det skjer vet vi ikke, men det har vært svært åpne og sterke møter både i februar og mars. VI vil ha mer av Gud i vårt samfunn. Det starter med oss…..
Så er det ikke tilfeldig at dette er tverrkirkelig. Det kom folk fra minst 8 forskjellige menigheter sist. Vi vet at det er sterkt når tørste hjerter møtes fra alle sammenhenger – som en søskenflokk som kommer sammen, – som glør som blir til en ild når de samles.

Mange tror det er noe på gang og den nasjonale bønnekonferansen i februar hadde et veldig løft, også sammenlignet med tidligere. Vi har forventning til Gud, – men vi vil først av alt bare ære Ham, og ikke be ham om noe annet enn at Han deler sitt hjerte, sine tanker og sitt nærvær med oss.

Inviterende er blant andre:
• Ledende pastorer i flere menigheter i Nedre Glomma
• Råde Frikirke
• Oase

Les mer om Råde Frikirke her. 

Få siste nytt

Meld deg på nyhetsbrev

Følg oss

Hvorfor delta på Oase?