fbpx

Undersøkelse etter Oase 2016

Vi gjennomførte en undersøkelse i etterkant av Oase 2016. Det var rundt 1650 unike emailadresser som fikk undersøkelsen. Det er ikke alle deltakere vi har mailadressen til og noen er registrert på samme mailadresse. Det var 450 som besvarte un
oase-2016-hovedsal4
Lik denne artikkelen

Av årets deltakere var over 50 % tilhørende Den Norske Kirke, resterende var pinsevenner, fra Lutherske Frikirke og medlemmer av forsamling/forening/bedehus i en norsk kristen organisasjon (f.eks Imi-kirken, Salem og Storsalen).

Vi ser klart at vi var i Fredrikstad når det gjelder bosted, vi hadde stor økning fra Østlandet og Midt-Norge. Vestlandet og Sørlandet er også godt representert.

Det viktigste var nok likevel å få et inntrykk av hvordan deltakerne hadde opplevd innholdet. Det gledet oss veldig å lese svarene på spørsmålet hvor vi fremsatte en del påstander om hva stevnet hadde betydd åndelig. Over 60 % av deltakerne fikk styrket troen sin og over 50 % ble konkret utfordret av en av talene. Her har mange fått mye fra Herren! Dere kan selv lese statistikken i bildet under. Vi har også lagt flere av svarene, så trykk på hver enkelt bilde for å få frem statistikkene.

Over 76 % gav karakteren 5 eller 6 hvor karakteren 6 var den beste, på en samlet vurdering av stevnet. Fredrikstad som egnet Oase by fikk karakteren 5,42 av 6 mulige. Det kom derfor ikke som noen overraskelse at Fredrikstad fikk klart flest stemmer på hvor Oase skal arrangeres i fremtiden. Over 62 % kommer ganske sikkert til neste år, mens 32% vet ikke.

Vi hadde også en del fritekst spørsmål, hvor deltakere kunne gi ris og ros. Der fikk vi mange verdifulle innspill!

Takk for alle svarene, vi tar dette med oss i planleggingen for Oase 2017, som arrangeres 11-16.juli neste sommer.

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter