Velkommen til sommerstevne nr 40!

Det er en glede å kunne ønske velkommen til Oase 2020, 7-12.juli i Fredrikstad. Vi ønsker velkommen til barn, ungdom og voksne. Nye deltakere og de som har vært med i 30-40 år!

Titusener har møtt fornyelse på Oase siden 1980

Titusener av deltakere har møtt fornyelse og inspirasjon på Oasestevnet siden vi startet i Kristiansand i 1980. Mange har fått utrustning og nådegaver gjennom Oases arbeid, og hvert år skjer det fortsatt: Nådegaver tennes på ny eller mennesker får en første erfaring med Den Hellige ånds gjerning i eget liv.

Jubileum
Lørdag 11. juli er vår jubileumsdag. Jan Gossner og Jens Petter Jørgensen, som var med å starte Oase taler. Vi inviterer spesielt de som har vært på Oase før til å bli med oss enten på hele stevnet eller på jubileumsdagen lørdagen. Tenåringer og barn har sine egne flotte stevner i stevnet.
Nye barn og unge reiser hvert år hjem med Jesus i hjertet.

Bli fylt av Ånden!
Forkynnelse av nådegaver og Åndsfylde var nytt for mange i 1980. Men fortsatt finnes lengselen hos store deler av kristenfolket etter en nærmere relasjon til Jesus Kristus. Vi ber om at den lengselen aldri må stilne.

Derfor har Oase denne visjon: Bli fylt av Ånden! (Efeserne 5.18) «På Oase har Jesus flyttet fra hodet og ned i hjertet, hos meg og hele
vår familie!» sa en far på vei hjem fra et stevne. Det er Oases visjon sagt på en annen måte.

Oase der du bor
Oase bidrar også i lokalt arbeid gjennom «Oase der du bor» og «Bønnehus
». Både nytt tverrkirkelig samarbeid og etablerte forsamlinger ønsker Oase velkommen. Vi ser at Paulus’ formaning: ”Sett alt inn på å bevare Åndens enhet” (Ef. 4.3), og Jesu bønn «Må de alle være ett» (Joh 17) har gjennomslag. Oase kommer gjerne på besøk også til din menighet!

Vi gleder oss til å se deg i Fredrikstad i juli!

La oss komme sammen på Oase i sommer i takknemlighet og i tilbedelse
og invitere Den Hellige Ånd til å fylle våre liv, våre menigheter og vårt samfunn.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev