Vi gleder oss til å se dere igjen!

Vi er fortsatt inne i en meget spesiell tid og koronaviruset har preget det meste av 2020. Vi er takknemlige for alt Gud gjorde i sommer og alle stedene vi fikk besøke dette året.

Nå er det tid for å holde seg rolig og vi har utsatt Oase-møtene som skulle vært i Oslo helgen som var. Selv om vi må være mest mulig hjemme akkurat nå, kan vi glede oss til vi igjen kan samles. Vi ønsker vi å ha noe håndfast å se frem mot. Derfor har Lederskapet bestemt at Oase samles i Fredrikstad i uke 28 neste år. Titusener av kristne har fått et fornyet trosliv på sommerstevner siden det første Oase i 1980. De har fått møte en nådig Gud som gir utrustning og nådegaver. Og det skjer fortsatt: På sommerstevnet får mange en første bevisst erfaring med Den Hellige ånds gjerning i eget liv. De får utrustning, nådegaver tennes, og tennes på ny og mennesker blir frelst. Dette arbeidet kan ikke stoppe.

Korona vil nok sette preg også på sommeren 2021 og vi forventer ikke at det blir et vanlig sommerstevne, akkurat slik vi kjenner det. Vi vet enda ikke om vi kan være 200 eller 500  per lokale eller kanskje flere. Vi tar høyde for flere alternativer, så et Oasestevne i Kongstenhallen blir for det antallet som det er forsvarlig å samle! Sannsynligvis leier vi andre lokaler i tillegg så vi kan være så mange som mulig innenfor trygge rammer.  Barn og ungdom skal ha sitt program som vanlig rundt Kongstenhallen. Vi tror camping og utebad på Kongsten kan gå som normalt.

Vi planlegger for å åpne påmeldingen 1.mars som vanlig og håper du gleder deg med oss. Følg med for mer informasjon.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev