fbpx

Vi gleder oss til Oase 2022 i Fredrikstad

Også denne julen blir annerledes, men vi håper på en mer normal sommer og vi ser frem til å kunne møtes på Oase 2022 i Fredrikstad.

Titusener av kristne har fått et fornyet trosliv på sommerstevner siden det første Oase i 1980. De har fått møte en nådig Gud som gir utrustning og nådegaver. Og det skjer fortsatt: På sommerstevnet får mange en første bevisst erfaring med Den Hellige ånds gjerning i eget liv. De får utrustning, nådegaver tennes, og tennes på ny og mennesker blir frelst. Dette arbeidet kan ikke stoppe.

Program for alle aldre

Barna og tenåringer vil få fantastisk program. På BoJoKo får barna sitt eget program. For oss er barna selvstendige flotte troende individer. BoJoKo er ikke et barnepassopplegg. Dette er identitetsbyggende for barna, både som individer og som troende.   

På TenOase får ungdommer fellesskap med ungdommer fra hele landet. Vi håper dette vil bli en uke som vil inspirere og utruste deg til et ekte liv med Jesus. Du får delta med flere hundre ungdom fra hele landet. TenOase ønsker å legge til rette for et personlig møte mellom den enkelte og Gud, slik at Jesus blir levende i hverdagen og Den Hellige Ånds virke en realitet.

Stevnet holdes i Kongstenhallen i Fredrikstad, et sted Oase-venner har blitt glade i. Utebad ligger vegg i vegg med hallen og koslige Gamlebyen ligger et steinkast unna. Gamlebyen i Fredrikstad er en av Norges mest populære attraksjoner. Gamlebyen er ikke bare godt bevart, den er også spill levende. Butikkene, galleriene og kafeene syder av liv, og gammel historie blir som ny når 1700-tallet møter nåtiden.

Du kan nå bestille overnatting:

Vi har avtaler med flere hoteller og folkehøgskole, som du kan bestille nå. Besitll overnatting tidlig, da Fredrikstad har blitt en veldig poplær by om sommeren. Du kan bestille her. 

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev