Vi på taket

Vi på taket er Oases praktiske medarbeidere. Oase Praktiske Medarbeidere bidrar til å realisere Oases mål gjennom praktisk tjeneste.

[vc_row equal_height=”yes” type=”vc_default”][vc_column offset=”vc_col-lg-offset-1 vc_col-lg-10 vc_col-md-offset-1 vc_col-md-10 vc_col-sm-offset-0″ css=”.vc_custom_1475583427639{padding-bottom: 20px !important;}”][ultimate_heading main_heading=”Vi på taket er Oases praktiske medarbeidere. Oase Praktiske Medarbeidere bidrar til å realisere Oases mål gjennom praktisk tjeneste. ” alignment=”left” main_heading_margin=”margin-bottom:30px;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:22px;” main_heading_line_height=”desktop:32px;”][/ultimate_heading][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″ css=”.vc_custom_1475353712646{padding-bottom: 30px !important;}”][dt_fancy_image image_id=”51246″ onclick=”lightbox” width=””][vc_empty_space][vc_column_text]Praktiske medarbeidere bidrar til praktisk gjennomføring av sommerstevnet. Ansvarsgruppas arbeid kan også være å legge til rette for riggecamp og program i denne.  “Vi på taket” er betegnelsen for de praktiske medarbeiderne. Vi har et flott bilde fra Luk 5.17ff om de 4 vennene som praktisk tilrettela for at deres lamme venn skulle få et forvandlende nærmøte med Jesus. Da Jesus så deres tro skjedde underet.

På samme måte ønsker vi å legge til rette for at Oase-deltakerne også får forvandlende møter med Jesus ved å gjøre alt praktisk arbeid og tilrettelegging før, under og etter stevnet.  Dette er vår Gudstjeneste. Den gir oss stor glede. Gjennom dugnadsfellesskapet bygges det verdifulle personlige relasjoner som bare kommer gjennom å jobbe side ved side og vite at arbeidet er viktige brikker i en større helhet.[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=ayf4EdDy6Z0&t=60s”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″ css=”.vc_custom_1475353719840{padding-bottom: 30px !important;}”][dt_fancy_image image_id=”8319″ onclick=”lightbox” width=”400″ height=”400″][vc_empty_space][ultimate_heading main_heading=”Vi på taket” main_heading_margin=”margin-bottom:30px;” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:22px;” main_heading_line_height=”desktop:32px;”][/ultimate_heading][bsf-info-box icon=”Defaults-user” icon_size=”32″ title=”Leder”]Jan Henning Ryd, Avdelingsleder[/bsf-info-box][bsf-info-box icon=”Defaults-envelope-o” icon_size=”32″ title=”Kontakt oss”][email protected][/bsf-info-box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Lik denne artikkelen

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

SommerOase 2020

Oase 2020 arrangeres 7-12. juli i Fredrikstad. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Vi har program for voksne, tenåringer og barna. 

Siste saker

Følg oss

Scroll to Top