fbpx

Oases visjonssamling – starten på en aktiv Oase-helg

Oases visjonsamling gikk av stabelen lørdag 10.september. Tilstede var Lederskapet, ledere av ansvarsgrupper, stab og vi hadde gleden av å ha besøk fra Klara Lie som startet Oases veiledningstjeneste.

Vi pratet og ba om veien videre for Oase- bevegelsen. Vi snakket om Oases visjon, kall og oppdrag som fra nå skal være: Bli fylt av Ånden.Vi gleder oss over det som skjer og har forventninger om fremtiden.

Kveldssamling for medarbeidere

På kvelden hadde vi invitert alle Oase-medarbeidere i sommer fra alle «leire» på lørdag kveld til sosialt samvær og lovsang/bønn i Søndre Skøyen kapell. Vi fikk ta del i den kveldsbønnen som vi har hver mandag kveld i samme kveld.

En viktig del ble å ha felles kveldsmat med god tid til mingling og samtale. Her møttes «Vi på taket», veiledere, medarbeidere i TenOase og BoJoKo, ansvarsgrupper av flere slag, stab og medlemmer av Lederskapet.

Evalueringsmøte med arrangementskomiteen

Søndag var det evaluering med arrangements komiteen for årets stevne og ser fremover hva vi kan gjøre bedre neste år. Vi er veldig glade for at vi har med folk fra hele landet og de fleste kirkesanfunn i komiteen.

Denne gjengen gjør en fantastisk innsats før, under og etter stevnet, sentralt i arbeidet er et godt åndelig fellesskap. Oase kunne ikke blitt arrangert uten frivillig innsats.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev