fbpx

Voksne uten barn camping

På Oase 2019 blir det egen camping for voksne uten barn. Meningen er at single og par uten barn skal kunne få et fellesskap med likesinnede. Noen kommer alene på Oase, enten helt alene, eller sammen med en. Både par og enkeltpersoner kan kjenne seg alene midt i mengden av folk.
Lik denne artikkelen

Voksne uten barn camping

På Oase 2019 blir en del av campingen for voksne som enten reiser til Oase uten barn eller ikke har barn. De som reiser med andre kan selvsagt bo med dem, men flere reiser på Oase uten å kjenne så mange. Meningen er at single og par uten barn skal kunne få et fellesskap med likesinnede. Det skapes et bomiljø hvor single eller andre som reiser alene kan treffe andre i samme situasjon på en naturlig måte.

Både par og enkeltpersoner kan kjenne seg alene midt i mengden av folk, da det kan oppleves vanskelig å bli kjent med andre. Her vil du få et fellesskap med andre i samme situasjon.

Du melder deg på til dette i påmeldingen. Du melder deg på Gudeberg camping med campingvogn eller telt. Deltakere må selv besørge egen vogn eller telt. Så kommer et eget kryss du må krysse av for voksne uten barn camping.

Du melder deg på til Oase 2019 her

Bli kjent telt i lunchen

I lunsjen kl.1230-13.30  blir  det forbeholdt et eget telt for å bli bedre kjent.  For deg som er ny, eller vil bli kjent med andre på Oase er det en fin måte å møte andre. Du tar med deg litt mat og kan gå til dette teltet for å treffe andre i mer og mindre samme situasjon. Her er det et vertskap ledet av Ellen Karlsen som ønsker velkommen og som i lette former introdusere folk for hverandre. Det skal ikke være noen prestasjon eller forventning i dette. Frihet til å treffe nye, frihet til å snakke om alt og å spørre om alt, og frihet til å gå ut igjen når man vi.  Felles bespisning for deltakere og medarbeidere

Våre måltider er en viktig del av del av det sosiale livet, hvor man kan bli kjent med nye under et måltid. Vi har hvert år felles bespisning for ca 800 av deltakere som har bestilt mat.  I år har vi fått en ny leverandør for maten og menyen ser spennende ut, du kan se den her. 

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter