Voksne uten barn – velkommen på Oase 2024

På Oase 2024 har vi mange familier, men vi har også single eller par som reiser uten barn. Vi ønsker dere velkommen! Det blir en bli kjent tur den første dagen og eget bli kjent telt under stevnet.

På kristne sommerstevner er det mange familier, men vi vet at også voksne som reiser uten barn ønsker slike arrangement. Vi prøver derfor å tilrettelegge noe for denne gruppen.

Onsdag 10.juli blir det derfor egen bli kjent tur for denne gruppen. Kl. 15 har vi først en intro samling i hva Oase i BarneOase-teltet. Kl. 15.30 tar vi bussen ut til en strand for å grille og mulighete for en dukkert Ellers i uken har vi et eget bli kjent telt utenfor hallen, hvor vertene Rita og Bjørn Lunde tar dere i mot. Mulighet for å lage seg litt kaffe og spille noe spill.

Vi håper også det vil bli skapt litt miljø der hvor dere overnatter. En av campingene er beregnet for voksne uten barn (Stormsgate camping). Den bestiller du plass til i påmeldingen.

Vi anbefaler også Haugetun Folkehøgskole for de som ikke ønsker camping. Se priser her og bestill direkte hos skolen, ring: 69 36 27 20 eller mail utleie@haugetun.no. Vi tilbyr shuttlebuss mellom skolen og hallen, som kan bestilles i påmeldingen.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev