Hjertefokus seminar på Oase 2024

Vi er glade for at det blir Hjertefokus seminar på Oase 2024, onsdag 10 og torsdag 11.juli. Hjertefokus er en nasjonal tjeneste i Ungdom i Oppdrag.

Det er et undervisnings- og sjelesorgopplegg der undervisningen går på vår tillærte personlighet, hvorfor vi blir de personene vi blir, og Guds gode tanker om vekst og modning i våre liv.

Arbeidet startet i 1990, og har fram til nå hatt ca. 7000 mennesker på ukeskurs. Tilbakemeldingene er sterke og samstemmige – for veldig mange har kurset vært et før og etter i deres liv, og gitt dem en dypere forståelse av hva evangeliet er!

Eilif Haaland, spesialist i allmennmedisin, vil sammen med sin kone Marit, pensjonert sykepleier, være foredragsholdere på kurset. Gjennom deres dyptgripende bibelsk-psykologiske undervisning har mange mennesker fått oppleve å komme inn i en dypere forståelse av Gud, seg selv og sine medmennesker.

Seminaret går over to dager, der hver undervisningstime bygger på den foregående!

Alle deltakere har gratis inngang på seminarer. Du kan også kjøpe dagspass i påmeldingen og få seminarer inkludert. Før stevnet vil vi også legge ut enkeltmøter i salg på vipps eller man kan kjøpe i stevnekontoret ved ankomst. Pris per enkelt seminar blir 150 kr. 

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev