fbpx

Meld deg på til Oase 2021

Snart kan vi samles igjen! Plassene til SommerOase begynner å fylles opp. Det er reduserte priser til og med 24.mai. Vi gleder oss til å samle Oase-venner i Fredrikstad 13.-18. juli.

Vi vet enda ikke helt hvor mange vi får lov til å samle i Fredrikstad i år. Vi antar vi vil vite mer om reglene for i sommer i slutten av mai.  Vi planlegger foreløpig for inntil 600 voksne (3 grupper á 200), inntil 400 tenåringer (2 grupper á 200) og inntil 400 barn (i mindre grupper). 

Reduserte priser til og med 24. mai

Meld deg på nå for å sikre deg plass. Når påmeldingen er full åpner vi for venteliste. Skulle det bli umulig å gjennomføre stevnet refunderer vi naturligvis påmeldingen. 

Vi regner med at stevnet blir fullt med denne begrensningen, og det er allerede mange som har meldt seg på. 

Program for alle aldre

Barna og tenåringer vil få fantastisk program. På BoJoKo får barna sitt eget program. For oss er barna selvstendige flotte troende individer. BoJoKo er ikke et barnepassopplegg. Dette er identitetsbyggende for barna, både som individer og som troende.   

TenOase får ungdommer fellesskap med ungdommer fra hele landet. Vi håper dette vil bli en uke som vil inspirere og utruste deg til et ekte liv med Jesus. Du får delta med flere hundre ungdom fra hele landet. TenOase ønsker å legge til rette for et personlig møte mellom den enkelte og Gud, slik at Jesus blir levende i hverdagen og Den Hellige Ånds virke en realitet.

Konserter hver kveld

Nytt av året er kveldskonserter tirsdag-lørdag med fantastiske gjester. Etter at kulturlivet i stor grad har vært stengt ned i over ett år tror vi mange er sultne på gode konsertopplevelser igjen. Vi inviterer derfor til flotte konserter hver kveld under Oase-uken.

Alle kan kjøpe billetter til konsertene, men deltakere på SommerOase får 30% rabatt.

Billettsalget til konsertene åpner neste helg.

Vi gleder oss til Sommer0ase 2021!

HVORFOR DELTA PÅ OASE?

Vi har spurt noen deltakere hvorfor de drar på Oase. På Oase kommer vi sammen på tvers av alder, bosted og menigheter. Titusener av kristne har fått et fornyet trosliv på våre sommerstevner siden det første Oase i 1980.

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev