fbpx

Oase-retreat på Tomasgården, 11-14.april

Velkommen til retret på Tomasgåden, I en god og velprøvd dagsrytme får vi god tid til å være sammen med Herren og hverandre.

Ånden som gir frihet. Alene og i fellesskapet på retreat hjelper vi hverandre til å kunne leve «Et liv i Ånden» (Gal 5,16a; Rom 8). Vi tror at for å leve for Gud og hverandre trenger vi å drikke av livets kilde – som er Jesus Kristus. Da er det godt å komme avsides og være i hans nærvær ved «hvilens vann» (Sal 23,2).

Link til påmelding finner du her.

Delvis taus retreat i samarbeid Tomasgården.

Retreatledelse

Retreaten ledes av Eivind Arnevåg og Øystein Udnes. Eivind fikk selv oppleve en åndelig fornyelse i 1993 på en retreat på Tomasgården. Dette ble starten på en ny livskurs. Eivind Arnevåg er daglig leder i fornyelsesbevegelsen Oase og leder arbeidet med Bønnehuset i Søndre Skøyen kapell.

Øystein fikk erfare Åndens livsforvandlende kraft da han ble kristen som 20-åring, men etterhvert levde han kristenlivet mye på rutine og egen viljestyrke. Livet i Ånden kom mer i bakgrunnen og han ble til slutt utmattet og møtte veggen. Det ble starten på en ny og dypere erfaring av å kjenne Åndens glede, hvile og kraft i hverdagen. Øystein sitter i ledergruppa på Oase Bønnehus på Søndre Skøyen kapell i Oslo.

 

Del artikkelen:
Facebook
Email
Twitter

Følg oss

Meld deg på nyhetsbrev